Kazda baba tu pise mam 169 cm a vazim 60 kg a chcem schudnut,10kg za 10 dni,nic nejest,diety atd.
Spamatajte sa prosim.Precvicujem aerobic a stravujem sa zdravo a nie je problem si takto udrzat postavu.Nikdy som nedrzala ziadnu dietu a to mam sklony k priberaniu.
Nechapem vsetky baby,ktore maju pekne postavy a nicia si ich a hlavne zdravie nejakymi nezmyslami.
Ano je zdrave nebyt obezny,ale kym mate 2-3 kg naviac svet sa nezruti a mozete byt stastnejsie ako baby,ktore maju 50 kg a cely den nejedia nic len ovocie a zeleninu.
Neviem preco chcete vsetky chudnut a mat na sebe hrkajuce kosti...
Ste vsetky normalne?
ja nechcem byt modelka ale ako kazda zena nechceme byt tucne a ja sa tak bohuzial stale vidim a tak s tym robim to co robim
skutočne je táto doba chorá čo sa týka tých mladých dievčat, všetky chcú byť modelkami a ničia si zdravie všeliakými diétami
a mozem vediet kde precvicujes? :) milujem aerobic:)
cvicitelka aerobiku nieje to normalne a ako pises JE to chore!
tiez som posadnuta kostami a bojim sa jedla, aerobicujem jak najata a pocitam kolko ma jablko kalorii je na psychiatriu to mas pravdu:(
Nie som pani.A nezalozila som ju tu preto,aby tu musel kazdy pisat,proste to uz nedokazem pochopit ako sa da v obchode kupit iba velkost 34,ak si pytate 38,tak na Vas pozeraju ako keby ste chceli neviem co.To ma stve,vsade kam sa pozriete su baby,ktorym trcia panvove kosti,nosia kratke tricka a ich bruska nie su pevne a ploche,ale prepadnute.Poznam viac bab,ktore nerobia nic ine len sa zaoberaju svojou vahou,cvicia,nic nejedia.Nie je to chore?Vsade same reklamy na sladkosti,hamburgery,chipsy a hned na to,chcete mat stihlu postavu atd.Aj v kazdom videoklipe hraju same kostickove modelky.Paci sa Vam to?
Mne je z toho zle.
Minule som videla ako si jedna baba kupovala rifle a uz ani nemali jej velkost.bola taka chuducka.Tak si isla kupit rifle do detskeho oddelenia.Je to normalne?
Milá pani cvicitelka aerobiku,
netreba zabúdať, že táto domnelá predstava o chudnutí pochádza zo psychického stavu osobitného jedinca. Je zbytočné rozoberať a zakladať tu témy takéto druhu... V prvom rade to treba najskôr liečiť.:O
chvalim ta za zalozenie tejto temy, lebo je to uz fakt chore..baby by si mali uvedomit ze cesta k zdravemu zivotu a peknej postave nevedie cez hladovanie ale cez vyvazenu stravu a pravidelny sport,viem to z vlastnej skusenosti lebo pri vyske 173 cm som mala 63 kg a zufalo som sa snazila schudnut na 55kg..nejedla som poriadne schudla som sice schudla , ale zacali sa mi lamat nechty, padat vlasy, menzes sa vytratil..potom mi pani doktorka prehovorila do duse ci si vazim vlastne zdravie...dnes mam 59kg az 60kg jem pravidelne sem tam nejaky prehesok , tiez plavam a cvicim jogu a citim sa super..takze tak baby