je to velmi neprijemny pocit a po uhlikoch vzdy zvracam aj niekolkokrat.. poradte mi prosim, ako sa toho zbavit. co pomaha? pocula som o rastlinke cistec, ale zial, neviem kde sa da zohnat. a naruby sa moze nosit ktorakolvek cast oblecenia? alebo by to malo byt tielko? vyskusam uz naozaj cokolvek. za vsetky rady vopred dakujem
casto mi "pada z oci"
uz sa mi nechce prihlasovat..
tak len v skratke : slovo čistec do googlu a je tam toho vela
dufam, ze nic neporusujem :(
www.putnici.sk
www.neuveritelne.szm.sk
tak daj link, kde je to forum, alebo nas priebezne informuj d
(da sa..prave som narazila aj na forum, kde preberaju urieknutie a ako jedna z rad je tam homeopaticky liek, ktoreho zaklad je z cistca..takze vela stastia pri hladani info)
ja na to poznam len tu snurku a to pretretie oci močom. Neda sa cistec vygooglovat ?
carodejnice :))) take stredoveke povery
mne sa to stava casto.. je to strasne neprijemne, dufam ze mi ta cervena snurka pomoze
panca ano dava sa to malym detom, stava sa ked sa chodia ludia na dieta pozerat, ze ho urieknu... mozno aj nechtiac.
tak som pocula ze siestimi. povedala mi to kamaratka, ktora ma s tymto problemy. a nosi sa to na ruke. zrejme jedno na ktorej.
myslela som to asi tak isto, ako ty..babatkam sa pred krstom prave preto davaju do postielok tie cervene stuzky (na zahori tomu hovoria ,ze niekoho ,,uštkli")