ahojte...chcela by som sa oyptat co by ste robili na mojom mieste....mam welmi starostlivych rodicov a hlavne mamku ktora si neustale mysli ze som babatko o ktore sa treba starat pritom mam pomaly 17 rokov....chcem ist na vylet ale ona ma nexe pustit bo ze kto namna bdue dawat pozor a take no je toto normalne?pochopim ze sa boji ale plno mladych ide v mojom weku tak a pustia rodicia ich a mna ne:(jak ich mam rpeswedcit?
Prilis starostlivi rodicia:(
Dee....wed oni ma poznaju wedia aka som vzdy im wolam a tak ekd nahodou sa zdrzim alebo co take problemy este neboli no zjavne mi dostatocne nedvoveruju co ma zaraza....a okrem toho vedia aky je ten vylet pre mna dvolezity ved su to len dva dni .....keby oni mali taku moznost ta tiez by robili to iste na mojom mieste sa stawim ael akoby nato pozabudli:(
zwedavus.....no oni wedia presne vsetko kolko tam bduem kde budem bywat....a poznaju ma aka som zeby som sa neopila ani nic podobne....newiem proste...ocko mi weiru a wie aka som tak uvidim ci ma pusti ale mamka dobre ze mi cumel nekupi:(
Lorelay ani ti nebudem pisat ako moji rodicia prezivali ked som sa stahovala k priatelovi, trvalo vyse roka kym to predychali...a pochopili...pojde to s vekom cim budes starsia, tym sa budu hranice posuvat, musis vsak preukazat, ze ti mozu verit a nesklames ich, resp. dodrzis co slubis a zacina sa to pri detailoch ako navrat domov nacas a pod.
no jasne.. tak tu je cely problem.. ako sorry, ale tvojich rodicov plne chapem.. ty, ako 17-rocna baba, mas ist na nejaky vylet s ludmi, ktorych ani napoznaju?? a ked sa ti nieco stane, tak co potom?? sak ani nebudu vediet s kym si to tam vlastne bola.. a navyse este ani nie si dospela a 17 zas nie je az taky vek, ze by si mohla pomaly vsetko.. ked tam tak strasne chces ist, tak ako prva vec by si mala tych dospelych zoznamit s tvojimi rodicmi.. to je podstatne.. no a potom by ste si mali ozrejmit pravidla, ktore by mohli platit.. to jest napriklad: kolko dni tam budes moct byt - to uz by si mala nechat na rodicov a potom by ste si mali dohodnut aj take to - ako to tam bude fungovat - pitie, fajcenie, ved vies.. no si este mladucka, nehovorim, ze si decko, ale nie si este dospela a ist na vylet s ludmi tvojom veku, ale aj nejakymi dospelymi, ktori tvoji rodicia ani nepoznaju.. no fuu.. tazke.. neviem ci sa niektori rodicia budu dat vobec presvedcit, no ale tak aspon paste ti budem drzat, aby vasi hej..
no to mas tiez dobre:(...chapem rodicia ze som ich decko bola sa no ale tak to ma nenechaju zit?pojdeme s triednou navylet ale bez dozoru kazdy pojde ale ja ne bo bez dozoru?ta to dke sme sak ma nemozu tak obmedzowat:(
Ani mna rodicia nepustali ked nepoznali ludi, s ktorymi som mala travit cas a nedajboze spat v jednej miestnosti...
moja zlata..ja mam 19st..a rodicia su na mna este horsi..myslia si ze mozem otehotniet alebo neco..ani nevedia ze mam rok aj pol priatela..treba sa s tym zmierit..rodicia su poniektori taki :) boja sa..ved si ich dcera..ich dieta..
v podstate taky no nie sukrony ale nasi tych co pojdu nepoznaju....e to trosku zlozitejsie ale idu v mojom weku vjaceri a budu tam aj dospeli lenze tych nepoznaju tak v tom vidia problem
no to podstatne si nenapisala.. aky vylet?? myslis triedy alebo len nejaky sukromny??