Ahojte...mam 19 mam priatela (tiez 19)pozname sa cca rok...a prave dnes sme spolu uz pol roka a nikdy by som nepovedala ze to takto dopadne...podviedol ma 2x s tou istou(jeho spoluziacka)...(seci jeho kamarati o tom vedeli a ani jeden mi to nepovedal,a ja som ich pokladala aj za mojich kamaratov) a tak..rozisli sme sa a potom mi pisal listy o tom ako sa xce zmenit a ako ma dorezane ruky a ako ho to mrzi..dala som mu sancu.A setko bolo ok.Az kym som nezacala zistovat ci ho nahodou ta spoluziacka neodkopla a preto sa vratil ku mne.A bolo to tak...teraz som s nou kamaratka a sama vravela ze sa mam na neho radsej vykaslat ze ona to uz urobila(teraz ma priatela noveho) a ze on si ma nezasluzi, a teraz som s nim ale citim sa ako TA DRUHA...este som mu povedala ze ona keby xcela tak je s nou a on mi na to ze: neviem,to je tazko povedat...stale mi klame.Viem jeho heslo do mailov a tam som si precitala ako namotava ine baby..tak som mu to povedala ze ci mu nestacim ci sa nepoucil ze preco ich namotava.A on ze: to len zo srandy..ze on si tak pise s kazdou(bla bla) ...uvedomujem si ze s nim to nema zmysel a ze sa len ponizujem tymto..a preto sa vas pytam ako sa mam od neho odputat.Asi to nedokazem..poznam celu jeho rodinu a mam ich rada.A neviem si predstavit niekoho ineho ze by mi mal byt tak blizko ako on..asi som na nom zavisla.Neviem ako sa z tohto vztahu dostat.Prosim poradte mi..
PODVIEDOL MA...
utekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj od neho ako len vladzes, odputavanie skus radikalne, neragovat na maily, sms ani volania, nestretavat sa a zit dalej...ved on ta len trapi
myslim si, ze tych jeho preslapov bolo az az a staci, ak raz podvedie a vzdy bude mat to nukanie urobit to znova a keby aj nie, dôvera je uz podlomena. sama mu neveris, tak neviem, co od neho cakas. keby to bol poctivy a ferovy chlap tak by ti neklamal a netahal to z dvoma naraz. asi nechces zit v neistote a preeto nenechaj sa uz dalej podvadzat. aj keby ti sluboval modre zneba a zlepsenie ako pises,tak ten pocit neistoty, pochybnosti v tebe nadalej ostane. je náročné povedat zbohom niekomu koho sme tak milovali a na koho sme si tak privykli. rozchody, zlomene srcdcia, ale aj spomienky na pekne stravene spolcne chvile su súcastou zivota cloveka a veru tazko sa zabuda, ale raz si urcite povies, ze ti nestal za trapenie. asi ani neexistuje nijaky komplexny recept na to ako sa odputat a ani ako zabudnut. kazdy musí prist na to sam a u kazdeho to ma iny priebeh.
rozid sa s nim cim skor, ked to budes natahovat, bude to len horsie, nema to buducnost, nebudes s nim stastna a nakoniec ta aj tak odkopne ked najde niekoho, a ty sa budes citit ako chudera. Daj mu kopacky ty, zbav sa ho, nenechaj sa zneuzivat. To sa radsej zaves na prveho vhodneho, aby si nanho cim skor zabudla. Poobzeraj sa okolo seba, urcite najdes niekoho s dobrym srdieckom, kto ti pomoze to prekonat.
okrem toho,ucite stretnes v zivote niekoho ovela lepsieho,si este mladucka a mozno budes lutovat preco si ho nenechala skor a tak dlho si to trpela
ahoj,viem,ze je velmi velmi vazne velmi tazke odputat sa od niekoho koho lubis a boli to,ale pozri neboli ta aj hento co ti robi?zda sa to zrejme tym najtazsim v zivote,ale nie je, hlavne v pripade ked si ta naozaj nevazi,z jeho strany su to zrejme len reci a vymenil by ta za hociktoru co by ho chcela,neponizuj samu seba tym ze si s nim,nezasluzi si taa ty si nezasluzis take klamstva,je vidiet ze je este v puberte a zrejme nerozmysla.aco sa tyka tych ruk,ty si ich videlaci dalsie klamstvo?
inak riadny chuj, ale to su skoro vsetci..neponizuj sa, vykasli sa na neho..vsetko raz preboli
ooo boze moj, ako môzes nieco take povedat po pol roku..vraj zavisla.
Ja mám za sebou 5 rocny vztah..a som stastna a slobodna, vôbec nie zavisla