Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

veríte v reikarnáciu? existujú o nej dôkazy?

lea

sybyllus, je to zaujimava situacia. ale ja na minule zivoty verim, lebo som bola na regresa a dostala som sa do dvoch, ale nebola to prave najprijemnejsia skusenost. je to skor hra s ohnom a nie kazdy to psychicky zvladne. na vasom mieste by som ten jazyk nahrala a skontaktovala sa s jazykovedcami na filozofickej fakulte- asi skor v Prahe alebo v Brne, lebo v Bratislave sa exoticke jazyky moc nevyucuju. mozno im ani nemusite vysvetlovat pozadie tohto pribehu, aby vas brali vazne, staci poprosit o identifikaciu daneho jazyka, pripadne vyznam tych slov.

sybyllus

amybeag, neprišiel mi žiadny mail, teraz som sa pozeral do schranky. neskúsiš to poslať ešte raz? alebo si to už napísala sem?

amybeag

sybyllus, poslala som Ti mail, len sa vratil.Tvoj syncek je NORMALNY, akurat si spomenul na jeden zo svojich zivotov, ci na jeho cast.
Prosim ta, ber tuto skutocnost ako fakt, synovi povedz, ze je to velmi zaujimave a ze vacsina ludi nevie o tom, ze zili aj v inych telach a prezili ine zivoty a preto tomu neveria. Tiez mu povedz, ze ani ty si nepamatas svoje predch.zivoty ale ze mu veris a ze ho mas velmi rada. Prosim Ta nerozrusuj syna navstevami u vestic a pod. neprospeje mu to . So svojimi spomienkami sa musi vysporiadat sam a Ty mu v tom mozes pomoct/ vyhladajte na nete info, tusim v Mexiku, ci j.Amerike je chlapec 9-11 rocny, kt. prednasa na lek.fakulte-tiez si spomenul ze bol vyznamny lekar. TOto je normalna vec, len nie casta. Ak das synovi najavo, ze mu neveris, stratis jeho doveru, lebo ON fakt NEKLAME a ani si nevymysla.

Drzim palce, aby ste to spolu zvladli, krasny vecer

sybyllus

veľmi o tom nehovoríme, určite nie medzi známymi. ani v rodine, len starí rodičia sú z toho rovnako šokovaní ako my s manželkou. určite nechceme so synom nikam ísť. veľmi ľahko by totiž z neho mohol urobiť niekto prípad pre psychiatra. tomu sa chceme každopádne vyhnúť. máme skôr záujem o to, aby nám niekto naozaj odborne poradil.

lolipi

tak nahravajte dalej, pytajte sa ho na nejake veci, co akoze prezil.
ja som o tom citala niekde, ze je to mozne.
len to moc nezverejnujte, aby z neho neurobili pokusneho kralika...

sybyllus

niektoré jeho slovné prejavy máme nahraté. svokor je historik, vyjadril sa, že ten jazyk, ktorým hovorí pripomína lapončinu. ale nevie to presnejšie zaradiť.

lolipi

ak ti to nerobi problem, napis nieco viac, co rozprava.
Mozno by stalo zato, si to nejak zaznamenat, nahrat, pretoze tieto jeho spomienky sa vytratia..
toto je ojediela situacia, netreba to len tak nechat

lolipi

ja neviem ci mam verit , alebo nie, ale mala som jeden zazitok.
Snivalo sa mi, ze som v nejakom starom meste a par mesiacov nato, som videla toto mesto na nejakom propacnom plagate CK ako turisticke miesto.