prosim piste ako ste boli spokojni, aku maju kryciu schopnost a pod.
ake mate skusenosti s make-upmi od dermacol??
Dermacol Elixir Make Up...tiez som pouzivala ten cajovnikovi, ale to je nic oproti tomuto,nevysusa, neleskne sa...fakt odporucam..a to mam problematicku plet, krasne ju napne
Loreal INFALIBLE je vynikajuci, vydrzi dlho a myslim ze je vhodny pre vsetky typy pleti, ma dobru kryciu schoponost
annicka a neleskne sa???lebo ten s cajownikom podla mna dost.
ahoj ja mam dermacol make upy velmi rada, pouzivam dva , uz spominany s cajovnikom na bezne nosenie, ma aj liecive ucinky na problematicku plet..a ked idem na celu noc von napr. na ples , alebo na inu vynomicnu prilezitost tak pouzivam 24hodinovy dlhotrvajuci, ten je skvely vsetko prekryje a zmatni stoji asi 290 sk.takze tak:O
ahoj:).mam s dwoma..newiem presne ako sa wolaju..jeden je ale s cajownikom na aknoznu plet a druhy je zmatnujuci.obe maju tri otiene.ja pouziwam dwojku a to je na nich perfektne ze nerobia farebne rozdiely na pleti..pekne prirodzene sadnu.po zmatnujucom sa plet fakt neleskne a mne sa zda ze aj lepsie kryje..takze skor tento odporucam..a mala som uz aj ovela drahsie make-upy aaa boli o dost howadzkejsie:D
dadaa, a aky to je prosim ta?
ja som spokojna, najma s tym najnovsim...ten je skvely, zakryje perfektne aj konzistencia mi vyhovuje