Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moze byt tehotna ?

andyna

Skus kupit test s vysokou citlivostou. V lekarni ti uz poradia. Blanu si jej pravdepodobne pretrhol a ak si bol v nej aj s roztrhnutym kondomom, je jedno, ci ma blanu este vcelku alebo nie.
Ak by bola "v tom", treba veeelmi rozmyslat co robit. Na jednej strane sa na to pozriet eticky a na druhej strane zas tak, ze je naozaj mlada a asi chce aj este nieco dosiahnut bez starosti. Do mesiaca sa da u gynekologicky dostat injekcia alebo nejaky medikament na prerusenie tehotenstva.Po tejto dobe su uz len invazivne metody, ako je zakrok v nemocnici.

D_nika

martimeeez, chod do lekarne a kup jej tehotensky "mamatest" (tak sa vola) - stoji 75,- a su tam dva testy. aspon by si to mohla overit. tak sup sup a drzim palce - ja som s testikom spokojna, ukazal sa negativny :)

martineeez

jasnee..ten tehotensky si zrobi asi v sobotu..a v pondelok pojde na gynku?..a co ak by bola "vtom?"..co potom ? ma len 16..dalo by sa este potom daco robit ? (myslim este nieco predtym jakby mala bozezachran potratit)

marfuška anjelik

To je blud a povera,že na prvýkrát nemôže otehotnieť.Ak sú plodné dni a semeno sa dostalo dnu,tak tehotnosť je takmer istá.Ale po tej tabletke...to už neviem.

martineeez

.noo..tak to by som ani ja fakt nechcel..:(
ale ja som taky nervozny uz treti den ze by z toho nic nebolo..tak sa pytam..lebo kamoska vravela ze poprvykrat by nemala byt ..ale tak nevjem tak sa pytam..