cAfte..mal som s priatelkou sex.bola este panna.a pri tom na praskol kondom a nevjem ci tam nieco neuslo.blanu som jej pretrhol.ale tak cem vediet ze ci moze byt "v tom" hned po prvy krat?..a mala ftedy aj plodne dni..a do 20 hodin zobrala este escapelle..dik
Moze byt tehotna ?
caute a po kolkych dnoch mozem pouzit test?po kolkych dnoch ti to ukaze?
Skus kupit test s vysokou citlivostou. V lekarni ti uz poradia. Blanu si jej pravdepodobne pretrhol a ak si bol v nej aj s roztrhnutym kondomom, je jedno, ci ma blanu este vcelku alebo nie.
Ak by bola "v tom", treba veeelmi rozmyslat co robit. Na jednej strane sa na to pozriet eticky a na druhej strane zas tak, ze je naozaj mlada a asi chce aj este nieco dosiahnut bez starosti. Do mesiaca sa da u gynekologicky dostat injekcia alebo nejaky medikament na prerusenie tehotenstva.Po tejto dobe su uz len invazivne metody, ako je zakrok v nemocnici.
martimeeez, chod do lekarne a kup jej tehotensky "mamatest" (tak sa vola) - stoji 75,- a su tam dva testy. aspon by si to mohla overit. tak sup sup a drzim palce - ja som s testikom spokojna, ukazal sa negativny :)
a kebyze tu blanu este maa? ze sa nepretrhla? mozu sa dostat cez blanu spermie ??
ako inak ju chces pripravit o plod, ak nie potratom? ak je v tom, tak je maler...
jasnee..ten tehotensky si zrobi asi v sobotu..a v pondelok pojde na gynku?..a co ak by bola "vtom?"..co potom ? ma len 16..dalo by sa este potom daco robit ? (myslim este nieco predtym jakby mala bozezachran potratit)
To je blud a povera,že na prvýkrát nemôže otehotnieť.Ak sú plodné dni a semeno sa dostalo dnu,tak tehotnosť je takmer istá.Ale po tej tabletke...to už neviem.
Escapel je v pohode pokial sa poda do 24 hodin.Ale pre istotu spravte tehotensky test tak 6 dni potom.
...lebo jak som ja tu po forach cita..tak na ten escapelle nebol nejaky spolah :(
.noo..tak to by som ani ja fakt nechcel..:(
ale ja som taky nervozny uz treti den ze by z toho nic nebolo..tak sa pytam..lebo kamoska vravela ze poprvykrat by nemala byt ..ale tak nevjem tak sa pytam..