Baby, stalo sa vam niekedy, ze vas tak neprijemne svrbela ta oblast malych pyskov a vchodu do posvy? Mna to nejako otravuje uz od vikendu, ked sme mali s priatelom trosku divokejsie dni.. Myslite, ze by to mohlo byt nieco ako alergia na kondom, alebo take cosi? Lebo sme mali ine ako zvycajne (durexy) a neviem, ci nahodou to nemam nejake podrazdene, alebo tak... Stale to tam mam take vlhke a ked sa "poskrabem", alebo tak, ked sa to uz proste neda vydrzat, tak mi ostane na prstekoch nieco take belave, bez zapachu.. ale vytok by som to nenazvala, vzhladom mi to pripomina mazlavy, zle rozotrety krem.. co to moze byt?
Svrbenie pri "vchode" do pussy
boze...niektori ludia su neskutocne trapni...co by malo na tom byt,ze to povedala mame?sak normalnej matke zalezi na zdravi svojej dcery...nech by mala aj 45.
tiez som prekvapeny, ze to povedala mame.. "ahoj mami, svrbi ma kunda" :D
Kolko mas rokov ze mama...Ja by som to asi mame ani nepovedala, alebo si jej nepovedala preco ta to asi svrbi?
mama mi doma dala canesten krem... tak skusam.... trosku menej to svrbi, ale aj tak zajdem na gyndu - pre istotu :))
Ak nemozes na gyndu, mozes si kupit teraz uz volnopredajnu globulu do posvy proti kvasinkam "Canesten 500mg". Je to proti kvasinkam.
jasne, dakujem... len skoda, ze ta moja gynekologicka ma zajtra poradnu pre tehotne :D neviem, ako to mam vydrzat, sak by som si ju najradsej vytrhla, uz to fest brutalne svrbi!!!!
nka myslim ze to bude urcite zvýšená citlivost na iný druh kondomov na aký si zvyknuta, mozu to byt vsak aj kvasinky - za navstevu u gyndy nic nedas - nemas co stratit:)
co je koho do toho, ako si to nazvem? neprosila som ziadne trapne poznamky, chcela som radu, tak sproste reci si nechajte pre seba, ak ma niekto problem s mojim vyjadrovanim, tak mam na haku!!! qui, dakujem, ze si si ma zastala. a ps- nie som teenage, tak prestan byt trapny..
KOlko mas rokov ze das nazov -pri "vchode" do pussy- ??? A ked budes mat zapal pluc tiez budes pisat na forum ze co mas robit??? Alebo nevies naco su nemocnice a doktor???