ahojte mam 17 rokov,,nejde o ziadne tehotenstvo len proste vela rozmyslam ze skola a vsetko stym ale strasne zaroven tuzim po babetku a celkovo po dietatku,,mam malinku sestricku a nanje vidim ake je to krasne male diattko mat,,hoc je to velka zodpovednost ale neviem,,laka ma viac rodinka a ked si mam predtsvait ze az po vysokej no neviem...co mi pordite?vopred vam dakujeem
Tuzba po dietatku
len sa nenamahaj velmi aby si nedopadla ako ja.s nohami hore.drzim palceky zajtra
ajoj desmodka...ja sa mam fajn,dnes som sa v robote obliala horucim cajom a behala hore-dolu po schodoch lebo bohuzial bola som sama a nebol nik iny kto by to za mna urobil:(( Brusko ma este stale bolieva a zajtra sa chystam k dr.Tak drzkajte palcoky:)))
no cawte abby az teraz som si to precitala:)
nice:nie doktorka mi to nezakazala.povedala mi zeby mi to nemalo uskodit ale hlavne jemne a opatrne ked uz tak.no a predvcerom islo vlastne oto ze sme to chceli vyskusat a proste sme sa obaja tak zasekli v jednej chvili zapozerali sme sa na seba a vedeli sme ze to obaja chceme ale bojime sa.tak sme to stopli a len sa pomaznali.niesme az taky nadrzany ze za kazdu cenu :D nemilujem sa snim preto ze je to sex ale preto ze je to on.tak snad ten strach pominie ...
zlata priadka:nebojims a ze ma chut na sex prejde lenbo ak sa to stane tak oan zase prejde.ja som neotehotnela nahodou aby sa mi sex neskor zhnusil.ja som otehotnela planovane aj ked mlada a vydavla som sa preto ze manzela milujem.a chut na sex ma neprejde.na prebdene noci som pripravena a vobec mi to nebude otravne lebo sa budem starat o nasu malu.
jasne lenulik...riad sa podla rady jablonky...niekedy naozaj staci potulkat sa citit jeden druheho sem tam pouzit rucku:DD a hned je krajsi dnik:))No a zachvilu sa budete tulkat traja:DDD
lenulik, vsak sa pomaznajte aspon, ako sa da. aj v tehotenstve mozete prezit krasne chvile s partnerom, uzit si manual, oral :-DDD
*Klingac A dobru noc.
No zletapriadka to ti verim ved Mrtinko Glingac urcite po nociach pracoval tak si asi ani nemala s kym.....hihihihi.To bol zartik.Bud troska citlivejsia o.k?Ja mam 3 deti a sex po porodoch aj pri unave bol v poriadku.Nik nemusi prezit to co ty zlatapriadka.Lenulik bude mat zlate dietatko a vseto bude o.k.optimizmus je najlepsia zbran proti pesimizmu.
zlatapriadka, ale kazdy nemusi mat aku smolu ako ty.. ja mam kamaratku a ta s tym nemala ziadne problemy... vedela si to zariadit... ked velmi chces vsetko sa da...
A to este nevies, co je sestonedelie a prebdene noci s dietatom, budes moct na sex zabudnut...Ked ti tak chyba, mala si sa dokladne vysexovat predtym...Viem, co hovorim. Rodila som ako dvadsatrocna a na sex som mohla pri novorodencovi zabudnut, ani chut som nemala.
To poznam.....hmmm.U nas sa manzel velmi bal.A mne to chybalo.Nebola som na rizikovom ,ale poznam ten pocit ked clovek tuzi po zblizeni a neda sa.doktor neodporucal milovanie ,alebo ste len mali obmedzit ak smiem?