mám strašnú dilemu..mám 21-takmer 22 a som panna.hrozne sa mi páči jeden chalan(25).strašne rada by som chcela byť s ním,ale problém je že je to zjavne len jedno stranné.rozprávali sme sa o tom a on mi povedal,že sa nechce teraz hrnúť do žiadneho vzťahu lebo mu pár ženských zlomilo srdce a vyhovuje mu byť teraz sám-skoro ma hodilo o zem,lebo mne sa páči strašne málo chlapov a keď sa mi konečne niekto páči,tak ma pošle do riti! no ale...tak či tak sme pár krát išli k nemu ,,pozerať film".spočiatku sme ten film aj pozerali ale postupne sa to zvrhválo a zvrhávalo,čo mne osobne teda nevadí,vzhladom na to že sa mi páči a po tej takmer 22 ročnej abstinencii mám na sex prirpdzene chuť...zatiaľ sme sa spolu ale nevyspali..lenže minule skoro...ke´d sa ma spýtal či to chcem-nevedela som...na jednej strane by som to strašne chcela-ako hovorím,mám ho rada a sex by som prijala,ae na druhej strane sa bojím že mi to ešte viac zlomí srdce!čakala som 22 rokov,aby som sa vyspala s niekým kto ma nemá rád?! keby to nebolo prvý krát-kašlem na to a idem do toho...ale takto...neviem...nechcem byť len nejaký ďalší zárez na jeho stene...najradšej by som bola aby ma mal tiež rád,ale to asi nijako nedocielim...a bojím sa aj toho že ak sa s ním vyspím,tak si ma prestanevšímať a vážiť už úplne...prosím o názor!a nepíšte mi že som hus blbá,čo asi aj som...nikdy by som nečakala že sa ocitnem v takejto situácií...holt...
mám sa s ním vyspať?
ahoj, ja by som na tvojom mieste ešte počkala, viac ho spoznala a nechala to potom už len na osud, nech je to spontánne, keď sa na seba vrhnete, tak sa na seba vrhnete a nič nikto nebude riešiť držím palce:)btw, ja som bola panna do 19 a milovala som sa s niekým po prvý raz, s kým som myslela, že ostanem už navždy...nevyšlo to...takže...netreba to riešiť moc, tie vzťahy su dnes aj tak dosť divné medzi ľudmi, jeden deň ti niekto vyznáva lásku...možno aj po celé roky a potom ťa zrazu nepozná a vaše cesty sa rozídu nadobro...čiže, počkaj chvíľku a viac ho spoznávaj, a pak uvidíš sama :)možno keď ho viacej spoznáš, zistíš, že je totál blb a budeš rada, že si mu nedala venček :DDD