Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prepichovanie bubienka

RNG

Diera je diera, aj male riziko je riziko a percento toho "maleho rizika" sa tam neudava.
Len na ilustraciu, neskodny aspirin ktory kazdy pouziva pod rozlicnymi menami len v USA zabije(vykrvacanie nasledkom poskodenia crevnej a zaludocnej steny) vyse 17 000 ludi rocne, a na pohotovost dovezu rocne vyse 120 000 ludi s krvacanim....
Bojim sa lekarskych slov:malicke a zanedbatelne riziko!

iiii

inak RNG som si pozerala tú stránku,ale oni tam hovoria o pretrhnutom bubienku pri rôznych nehodách alebo výbuchu a nie po odbornom prepichnutí-to si myslím,že je rozdiel..keby tam bolo veľké riziko,predsa by to lekári nerobili..no malé riziko je všade..

iiii

iggi tak to si ma potešil..lebo veľmi sa toho bojím..hlavne keď lekár povedal,že to bude liečba na dlho..no a dnes som sa zas zobudila so zaľahnutými ušami a bolesťou..A pomohlo ti to,to prepichovanie??,lebo ja už neviem čo s tým-strašne ma to obťažuje..neustále mi v nich praská,bolia ma..no hrôza

RNG

Ale ja napriek tomu opakujem stale: vyliecit prirodnymi prostriedkami je lepsie, nez operovat alebo brat chemikalie.
A na zapaly stredneho ucha je akurat dost prirodnych, spomeniem len niektore:
koloidna strieborna voda,
roztok GSE(pit aj ako vyplach),
oreganovy olej,
Graviola,
Lapacho(pau'D Arco),
Vilcacora a Samento,
NAC,
extrakt z olivovych listov, a samozrejme
vitaminy A, C, E a hromada inych.
A zvysovanie obranyschopnosti tela stimulovanim tvorenia a aktivity nasej obrannej armady bielych krviniek
betaglukanmi.
A odpratavanie znicenych patogenov a ich toxinov a odpadu
enzymami.

barbinka

RNG: ako som už spomínala. niečo iné je zápal stredného ucha a prepichovanie bubienka. mala som obidve. časté zápaly stredného ucha môžu viesť k hluchote, ale nie prepichnutie bubienka. po prepichnutí bubienka som bola do dvoch týždňoch úplne v poriadku. žiadna citlivosť počutia sa mi neznížila, akurát tak sa nemôžem potápať pod vodu bez štuplov do uší. inak je všetko úplne v poriadku.

iggi

Neboj sa nic...ja mam obojstranny chronicky zapal stredneho ucha uz asi 20 rokov.... =( Za sebou 5 operacii usi ako myringoplastiku, tympanoplastiku ci mastoendektomiu.....(hadam som to napisal spravne)...a mnohe prepichovania usi ... takze sa neboj, to je to najmenej co moze byt..... ;)

RNG

Tu ti uvadazam napr od organizacie usnych lekarov(USA), ktori sa , samozrejme, snazia problem minimalizovat, ale aj oni jasne hovoria, ze pripichnutim bubienka sa straca ciastocne sluch, zvysuje sa pravdepodobnost nakazy vnutorneho ucha prienikom bakterii zvonka a nie vzdy sa to samo zahoji, niekedy to potrebuje operaciu.
Takze pozor, nic nie je tak nevinne, ako to vysvetluju niektori lekari.
To som napisal nie na strasenie, ale na fakticku informaciu o skutocnom stave veci.