Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

antikoncepcie.... pribrali ste??

Príspevok v téme: antikoncepcie.... pribrali ste??
jovana

chcela by som sa spytat...
za posledne 2 mesiace som schudla 10 kg
mam 16 rokov.. 170 cm a 53 kg. mam konecne moju idealnu vysnivanu postavu.. ktoru sa mi tak dlho nedarilo nadobudnut. moj problem spociva v tom ze chcem si dat nasadit antikoncepciu.. ale dopocula som sa ze velmi vela.. teda vacsina dievcat po tom dost pribralo.. dokonca az 5-8 kg.. nechcela by som aby sa mi stalo to iste.. a tiez z toho zevraj dost ocividne narastu prsia.. ja ich mam dost velke.. a tiez by sa mi nepacilo keby to malo tento ucinok. mate niekto podobne skusenosti? nemoze mi niekto prosim vas poradit?
dakujem za vsetky rady

certica 323

Ahojte,ja som brala antikoncepciu 5rokov vkuse a nepribrala som ani kilo,schudla som skoro 10kil a teraz nemozem pribrat.Mam 160cm a vazim 42kg.Nie od kazdych priberate...ja som brala logest a bola som snimi spokojna...

katusik7

ahojte. kto mi poradi?brala som antikoncepciu lindinette a pribralas som 5kg.je to dost.ako sa daschudnut?teraz beriem asi 10 dni chloe takze ece neviem posudit ci su dobre...su vlastne dobre?
mam 16 rokov a necem uz viac pribrat pretoze to strasne na sebe citim.je to velmi neprijemne.a teraz s len modlim aby si tato antikoncepcia nevyvodila ziadne vedlajsie ucinky...napisteprosim.bud sem alebo na katusik7@centrum.sk
vopred dakujem papppappa

usiko

jovana, ak budes brat Yadine alebo Yasminelle, nepriberies, jedine tieto dve obsahuju drospirenon, ktory nezadrziava vodu v tele...ine sposobuju priberanie, teda nie mozno na tuku, ale na vode...co ti je jedno, lebo rucicka na vahe pojde hore........a hocico ti bude kto hovorit, je to tak...akurat su velmi drahe.....

kimka

Ja som zacala zo zaciatku brat jednu z tych lacnejsich antikoncepcii a musim povedat ze som tiez dost pribrala. Aj ked som potom lieky vymenila za drahsie a menej hormonalne, tak uz sa mi nepodarilo vratit sa do povodnej vahy, aj ked sa o to stale snazim.

fionka

brala som DIANE, pribrala som a zvacsili sa mi prsia, ktore sa uz moc nevratili naspat. A preto ze ich nemam aj tak male, tak zurim a nadavam...

Rokytko

ahoj, ano ja mam podobnu skusenost s anntikoncepciou, pribrala som cca 3 kg, mam pocit ze organizmus viac zadrzuje vodu v tele a trochu sa mi zvacsili prsia. ale nemusi to byt ko kazdej antikoncepcii, je tolko druhov na trhu... skus tie kde je cim menej hormonov, tie by nemali tak vplyvat na hmotnost... nechaj si poradit od svojho gynekologa a necakaj ze ti sadne hned prvy druh antikoncepcie, casto sa stava ze musis vystriedat aj viac druhov kym najdes tu pravu:-)