baby .. ked idete po ulici co vas najviac zaujme na chlapoch? na co sa najviac pozerate hm?
co vas zaujme na chlapoch?
ale v kazdom veku to clovek berie inak, v 16 som brala na pekne oblecenie, pekny uces- mozno s gelom, alebo na jezka ostrihane vlasky:P a suhlasim s umou, tu zalezi aj na nazore priateloch, pytaj sa ich, mi ti ako fakt velmi nepomozeme, ked chces super rifle chod do znackovych obchodoch a pokup si oblecenie, ale to aky si charakter - vtedy ta ani oblecenie ani znacka nezachrani:)
usmev je prvorady, primitivne vtipky neznasam, byt nasilu vtipny tiez nie je fajn, proste pohoda sympaticke oci a ked nieco vypusti z ust tak urcite nie nadavky, ale vhodne zvolene slova- ale co si tak vsimnem na chalanovi nie je tak ani oblecenie alebo nieco podobné, ale ako sa pozera, pohlad! to je u mna prvorade, ak nic nevyzaruje pohlad nula faza, otocim sa s nezaujmom a idem dalej, hodnotim to vtedy na nulu, pohlad u mna ziskava uz 5 b:)
aké rifle teda nosiť?
Ja si všímam na chlapoch výšku, pretože pri mojich kozach nevidim dole....Aspon, ze tu tvar...:D Golianko je najlepsie...!!!
janka stankova....:D:D
to si vystihla absolutne dokonale s tou misou:D...aj ja si myslim..normalne chalanske rifle su super sexi a neviem co vsetko este...take obtiahnute nosil akurat ten chlap v dr. quinnovej..ale on nosil aj kosele s volanmy takze snad sa to ani nerata:D...a stanley..tak o rok som sa sekla no...
Mna zaujme, ked sa lisi. Aj ked ma na sebe fakt divne handry, co sa nezhoduju s mojim vkusom, ocenim, ze to neni zase raz EMOdebilek.
++++++++
A chlap v rifliach obtiahnutych na riti, ma pritahuje akurat tak k zachodovej mise.
uma dajaka si ,,mudra" uz som si ta vsimla vo viacerych prispevkoch ,,ked chces len odsudzovat thak jediny kto thu nepatri si ty nemyslis ???
uma dajaka si ,,mudra" uz som si ta vsimla vo viacerych prispevkoch ,,ked chces len odsudzovat thak jediny kto thu nepatri si ty nemyslis ???
Povedzte mi,preco vam zalezi na nazoroch inych.to je uplne nepodstatne,pretoze kolko ludi tolko chuti.co z toho mas,ze to budes vediet?a budu ti tu odpovedat?vymienaj si nazory s kamoskami a nie tu na nete v sexuologiu.neodi sa to tu nejako
ja mam 16 .. hm preco?