Myslite si ze je mozne aby chlapec dlhorocny suknickar:P ktory sa udajne meni vydrzal so zaujimavou a vo setkych smeroch super babou:P ale pannou a neskusenou...??
obaja po 20 rokov....diky za nazory..:D
MYSLITE ZE SA TO DA???
tak tam uz asi jedine cas ukaze ze co sa z neho vykluje... nepoznam ho takze sa nemozem dobre vyjadrit len takto...
no urcite je mozne ze budete spolu dlho, tak nevesaj hlavu vopred!
ved ja viem ze mu mozem dat sancu...leen nechcem nech som dalsia do poctu len preto co by zistil...
noo tak on po mne...ale uz to zacina byt vzajomne:P
hm??to som nepochopila ak si to myslel...
dalsia otazocka: ide on po tebe ci ty po nom? alebo je to vzajomne?
ale sancu mu dat mozes ..... podla mna nebudes vyzerat az tak hlupo ako si asi myslis ze ked mu nebudes podla jeho sexualnej chuti a ta potom necha....
heh ved prave to ze asi je...:P takze nic z toho ze?!Ved ja som si to aj myslela...:D
ak nie je na sexe zavisli tak vam prajem vela stastia...
nie som taka ze by mu to malo pomoct keby tlacil...aa jasne ze ak by sme to mysleli vazne tak by sme sa aj o tom rozpravali a povedala mu to...ale je aspon mala nadej ale realna ked ma chlap aspon kusok rozumu a dost za sebou zee ak sa nieco take dozvie neodskoci????
ak sa to o tebe dozvie od niekoho ineho tak ta pravdepodobne bude tlacit cim skor do postele... no ak to spolu budete mysliet vazne a dozvie sa to od teba a ked nechces byt jeho otrokom tak ta bude chapat... no musis s nim raz aj o tom hodit rec a hlavne predtym dost dobre si to nastudovat....