Caute,chcem si dať urobiť piercing do ucha a chcem sa opytat či mal s tym niekto nejake problemy. Ked sa vsade keca o akupunkturnych bodoch a bla-bla...Diiiiky vam
Piercing
cauky ja mam dopichane skoro cele usi, na jednom 4 nausnice a na druhom len dve ale je to v pohode zatial pocujem a mozek hybat vsetkym takze nemam problemy...
ja mam v chupavke...prepich trošku bolel ale stálo to za to(°°,)
hi ppl ,premyslam o tom ze by som si dala urobit piercing do spodnej pery :d netusi niekto nahodou tak orientacne kolko by ma to stalo ?
Ja mam v uchu 4 dierkya a nerobilo mi to ziadne problemy.A 2 z toho mi prepichovali len v obycajnom zlatnictve,nie v specializovanom studiu.Az na tie dve dalsie som isla radsej tam kedze az tam hrozilo riziko prepichnutia tych bodov.Nepouzivala som nato ziadnu dezinfekciu a aj nausnicu som si rychlo vymenila.Trochu mi z toho tiekla krv a bolelo to ale dalo sa to prezit.Takze neboj sa,kludne si to daj.Mam ich uz asi 3 roky tu prvu a v pohode.Chcem si dat aj do nosa,ale bojim sa,ze sa mi to po case prestane pacit ako vela veci.A potom mi tam zostane diera :D
ja mam industrial skoro dva mesiace a stale sa mi nehoji poriadne. vytvorila sa mi okolo hornej dierky hrcka s velkostou cca 2mm, co je dost. nepekne to vyzera a niekedy aj svrbi. pravidelne ho cistim dezifekciou z toho studia ked mi to robili, ale to mi nepomohlo. skusala som aj vyvar z repika. tak neviem, skuste poradit. dik
Ahoj ja ma piercing v pere mno pod perou mam ho asi 5 den a opuchlo mi to !! ma to taq byt alebo to je nieco ine ??? zmizne mi tne opuch po case ???
Ahoj ja ma piercing v pere mno pod perou mam ho asi 5 den a opuchlo mi to !! ma to taq byt alebo to je nieco ine ??? zmizne mi tne opuch po case ???
KED CHCE NIEKTO PIERCING MUSI RATAT S BOLESTOU,ZA KRASU SA PLATI...MUSI RATAT SO ZAPALENYMI RANAMI, A TIEZ ZE MOZNO ZA MESIAC SI HO DA PREC LEBO MU BUDE ROBIT PROBLEMI...NO VZDY SI HO TREBA DOBRE ZVAZIT,PRI NAJMENSOM TI OSTANE MALA JAZVA...ALE KED HO ZBOZNUJES,NIE JE CO RIESIT,NIKDY SI HO NEDAVAJ KVOLI DRUHYM I TETOVANIE...BUDE TO NA TEBE...
ja mam piercing v pupku uz 4 roky urcite sa neodporuca kupat sa s nim ani len vo vani zo zaciatku...nehojilo sa to dlho ale je to individualne asi pol roka,predlzilo mi vsak hojenie aj uder v skole do brucha z volejbalovej lopty...inak som s nim spokojna a vela ludom sa paci...taktiez mam v nose 3 roky a ani o nom neviem,prepichla som si ho sama a hojenie som nejak nevnimala,nejako do mesiaca...teraz sa chystam na industrial