Vie prosim niekto poradit dobreho plastickeho chirurga? Jedna sa o plastiku nosa, vykrivenu priehradku... dakujem..
Plastika nosa
Lenulienka: môže byť nejdeš Gubovi, ten má vela ale ja idem tomu kOváčovi, on uspáva a ja nepôjdem do lokálky. To si netrúfnem - fakt.
atalienka: tento utorok idem na konzultaciu, vysetrenie k doktorovi do Bratislavi. No ja mam dost vykrivenu prepazku z vnutra aj z vonka. Chcela by osm to mat cim skorej za sebou, ale povedali mi, ze mozno budem musiet cakat aj 4 mesiace.. Ten dokino je asi fakt dobry, ma plne terminy... takze tak
caute.....viete mi niekto poradit v kt. meste je najlepsie dat si spravit plastiku nosa?
lenulienka: áno ved to. A ty máš kedy termín konzultácie a operácie? A čo ti povedal doktor? A máš vykrivenú nosnú prepážku vo vnútri alebo aj zvonka? ďakujem
Ajojte :) no ja som mala odporuceneho doktora Dolezala z Blavy.. Vraj je velmi dobry, tak skusim asi toho. Neviem, no Nitru v kazdom pripade by som neodporucala. Nepocula som na Nitrianskych lekarov dobre veci, co sa tyka plastiky nosa. Jeden chlapec tam upadol do komy. Nemusi to byt chyba lekara, ale ktovie... Akoze nechcem plasit ale dobre by som to zvazovala ze komu sa dam operovat, predsa len to nieje jak u kozmeticky :D
nesquiiik: no ja pravdu povediac v NR som si ani nezisťovala, pretože tu tomu moc neverím:-( , a čo som snorila na nete dlhšiu dobu tak si velmi chvália Kováča z B.B. - lebo sa špecializuje len na nosy. Takže je dobrý odborník. Potom si chválili Gubu z BA to je plastický chirurg. No ale kočky čo boli aj u iných a boli spokojné tak tam boli aj iné mená. Je to ťažko musíš sa rozhodnúť sama. Ja som tiež dlho rozmýšlala, ale prišla som na Kováča. Možno aj ten v NR je dobrý - to neviem a nikto ho nespomenul ani na nete že by u noho bol. TAk preto si netrufam. A nepoznám nikoho ani z netu čo boli v NR. Je to na tebe. Daj vedieť potom pre koho si sa rozhodla.
mam na nose hrb, ten chcem dat odstranit a tiez spicku mam taku sirsiu,tucnu..chcela by som ju zuzit, proste ho celkovo nejak zmensit..
atalienka - chcela by som plastiku nosa. A co si zistila o Dr. Mladekovi? Dobre aj zle...? Dakujem
asi som ťa moc nepotešila, že? Ale treba si dať asi námahu a zistiť si komu sa dáš operovať. Neviem, je to na tebe. A čo si chceš dať spraviť?
nesguiik: ja som z NR a idem KOváčovi do B.B, čo som si zistovala tak mi vyšiel ako najlepší