Baby prečo nosíte aj pod rifle tangáče? NIe je to nepohodlné, nemáte pozit, že sa vám to zarezáva do zadočku? Ja by som si to asi za každým chcel vytiahnuť? :D
Sú pohodlnejšie tie čo majú iba šnúrku vzadu alebo klacické tnagáče zo širším "pasikom" ?
Tango nohavičky
no ked maš obtiahnuté rifle a tam vrezané bombarďáky, tak to neni asi nič pekné... preto aj ja najradšej všade tanga. sem-tam mam aj ja pocit si tytiahnuť a aj si to vytiahnem nakoniec :D:D ale inak mi to je pohodlné. ale teraz som si velmi oblubila tie trojštvrťové nohavičky. velmi pekne vyzeraju na babskej riťke a su pohodlné. Nie su tanga velmi zdravé, lebo velmi lahko sa môžu dostať bakterie z konečníka do pošvy. aj tak ich nosim :)
Nie pod kazdymi riflami su vidiet tanga..podla toho ak su rifle bedrove tak tanga su samozrejme vidno...v dnesnej dobe vlastne najdev v obchode iba bedrove rifle, nie tie klasicke ako kedysi...
Som to myslel tak, že načo nosíte tangáče pod riflami keď to nie je vydieť a sú nepohodlnejšie ako klasické? Samozrejme pod biele polobriehladné hohavice sú tangá "nevyhnutné" a sexi... :)
a preco by mali byt tanga pod riflami nepohodlne? ved si len treba vybrat tie spravne, lepsie su tie s tensim pasikom, tie sa nezarezavaju.... a vraj su z toho rozne infekcie ,ale to zalezi od kazdej jednej z nas, ja s tym napr problem nemam
Ja som ich nenosila ale zacala teraz nedavno..bo strasne chalanov vzrusuje ked ma baba oblecene tanga..takto ich aspon mozem nejako ohurit..nedavno sa ma priatel pytal ci nosim tanga a ja, ze nie..a on , ze jemu sa to strasne paci ked baba nosi tahga...ze to normalne spodne pradlo su jak slipy..tak ododnes nosim ina tanga....vlastne ked som iba s nim aby som ho vzrusila..a bol cely navzhaveny..
tangáče max do postele, a to je jedno s akým, aj tak ich necítiť, iba ak by boli malé... už iba klasický strih, alebo francúzske a bavlnené, iné je ked vrámci sex - hier, vtedy hej...
Pre mňa sú pohodlnejšie tie s tým tenkým,vtedy ich ani necítim.Ale tangáče nie sú že vraj zdravé,tak ich už nenosievam.Ale môjho priateľa to dosť vzrušuje,len neznášam keď mi ich naťahuje a zarezáva mi ich do prdelky.:)