Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Znicene vlasy

Príspevok v téme: Znicene vlasy
mony

Ahojte, prosim vas pomoc... mam strasne znicene vlasy zo zehlicky... ja neviem konce take rozdvojene.. a uz si nechcem zehlit, neviete niekto nejaky pripravok co zmierni krepovitost vlasou? lebo po umyti sa mi jemne tocia a chcem ich mat rovne,ale nechcem ich zehlit... prosim va sporadte nieco na regeneraciu velmi pekne dakujem

InLoweee

ja som spokojna s balzamom z DM- Balea (cierna ribezla) na suche vlasy - doda neuveritelny lesk, taky zamatovy... a k tomu su vlasy moc hebke, stoji len nejakych 34 sk...oplati sa, odporucam. Ja mam vlasy suche kucerave a toto mi pomaha :)

trishha

osobna skusenost : zabaly zo zltka a medu su dobre ale na rozdvojene konceky nepomozu,,,su skutocnym zazrakom hlavne pre farbene vlasy ktore su dost suche,,,a ak mas rozstiepene konceky jedine ti pomoze ostrihat ich 2-3 cm,,,,ja som mala rovnaky problem a pomohlo len podstrihnutie,,,potom som zacala pouzivat balzam a sampon na vyzivu suchych a poskodenych vlasov loreal s materskou kasickou,,,vlasy su leskle a zdrave..zehlim ich raz za 3 dni vtedy,ked ich umyjem -potom do nich dam mlieko rolear Straight take ruzove dostat v tescu ho a necham vlasy volne vyschnut a vten den ich este vyzehlim,,,su rovne,,neznicene,konce sa nestiepia a rovne vydrzia 3 dni

mamba:o)

Baby!Ja mám rovnaký problem ako vy!Mám dost vlnite vlasy,ktoré si žehlím,a tým sa mi vlea kazia..:(Ludia mi hovoria,že vlnite vlasy mi pristanu viac,ako vyzehlene..ale ja si myslim prave opak:)Rozštiepene končky už nescelíš,iba ked ich podstrihneš...Neverím tým šamponom,na vyrovnávanie...Je to blbpst..Velmi osvedčená rada,na suché poškodene vlasy je,žltko,olej,a med...NAOZAJ JE TO ZáZRAK!!

jojo:(

inak baby----teraz m,a napadlo:)) ze ja si chcem asi kupit ten nejaky nezmivatelny spraj na vlasy...SUCHE VLASY....nepoznate nejaky fakt dobry co sa vam osvedcil????

katarinka katka

mimiii no aj mam uplne presne ten isty problem...a jedine co asi najblizsie podniknem je ze si ich dam podstrhnut tak celkovo ....lebo ja mam asi taky nejaky strih ako ty:D mozno aj ten isty:D no a urcite si kupim ten prirodny sampon od alverde a aj s kondicionerom..a uvidim co to spravy..(ten stoji iba 69sk a kon. tiez):D

nala:)

Aj ja ma strasne problemy s koncekmi. UZ som na to brala tie vitaminy ze Viaderm a Eladen ale nepomohlo to. Prosim vas s tym olivovym olejom to si ako davate? nanesiete a potom zmyjete? ako dlho to nechavate posobit?

kikuus

najhorsie je ze ja mam rozstiepene konce ale nie napr 5 cm od spodu ale mam vsetky vlasy rozne dlhe takze keby som si aj dala ostrihat aj 5cm konce nepomoze mi to lebo tie su zdrave ale tie roznej dlzky su polamane...neviem ako to vysvetlit proste bud sa ostrihat uplne na kratko alebo vobec v mojom pripade

mimiii

na rozdvojenee konceky nepouziwajte te howna ako elseve ci gliss kur to vobec nepomaha..ja som mala tiez znicene konceky dala som sa aj ostrihat uz som si asi 5 mesiac nefarbila vlasy tak som si pokupila bars jake sampony aaa az teraaz som si vsimlaa ze te vlasy si uplne znicene od tych sraciek samponom tak teraz pouziwam oliwowy olej jee fakt superr