žiarlivosť alebo nevera

Príspevok v téme: žiarlivosť alebo nevera
janes

Mám priateľku, ktorú veľmi milujuem a aj ona mňa. Veľmi mi na nej záleží. Trápi ma však tom, že asi po troch mesiacoch nášho vzťahu bola údajne len na káve s chlapíkom, ktorého pozná už tri roky, a viem že jej vypisoval smsky, aká je pekná a tak. Mám jej veriť, že to bola len káva a som príliš žiarlivý???. Samozrejme, že o tej káve som sa dozvedel len náhodou a ona mi to povedala, až ked som sa na to dotazoval. A je to v poriadku, že sa kamaráti s jej bývalím priteľom a nič viac???

gerdaa

vo vztahu musi byt v kazdom pripade dovera.ziarlivost nema miesto.ak ta bude chciet podvadzat,urobi to,aj ked ju budes sledovat dalekohladom...neziarli,daj jej priestor a cas.ked uvidi,ze ju neprenasledujes,a davas jej tu doveru,pociti,ze ju nielen milujes,ale hlavne,ze jej veris!!!nie je tvoj majetok,a je hlavne slobodna.ak by to ale ani po dlhom case nemalo pre teba prijatelny efekt,vydiskutujte si to spolocne.ako si predstavujes vas vztah,a co vsetko od nej ocakavas a uvidis,aky pevny je vas vztah...

kozlaaatko

no ja by som si nerobila nejake predcasne unahlene zavery a uz vobec by som nemala paranoje ze daco bolo..pises ze to bolo po troch meiacoch...tri mesiace su strasne malo,na nejaku vidinu perspektivneho vztahu..a kazdy ma predsa svoje zivoty,svojich znamych,urcite sa tvoja priatelka paci aj inym muzom,tak musis s tym ratat a drzat ziarlivost pod kontrolou..mozno to len fakt bolo nevinne stretnutie,aj ked jemu sa paci,ona k nemu nemusi pocitovat ziadne vecsie naklonnosti,a mozno ti o tom stretnuti nepovedala len preto,lebo za prve bolo to len po tretom mesiaci vazho vztahu co je prilis malo na to aby mohla kludne odhadnut tvoju reakciu na taketo udalosti,tak radsej ti o tom nepovedala...ja sa tiez priatelim s mojimi byvalimi,dokonca mame s jednym aj spolocnu partiu tak sem tam sa stretneme len my dvaja ale uz v tom nie je nic viac...je to uplne normalne,tak si nerob predcasne a zbytocne tazku hlavu,lebo si predstav ze ty by si chcel ist s kamoskou von a tvoja priatelka by mala ziarlivostne paranoje a este by ta nikde ani nepustila..