Pobozkať ho ako prvá?Ako?

santallka

Stále rozmýšľam, či ho mám pobozkať, ja som čítala a neustále rozmýšľala nad vašimi radami, ale ja sa bojím.Teda, ako zareaguje on.

moniiikaa

prva pusa moja je prirodzene na usta..samozrejem potom mu mozees jemne bozkavat krk a pri uuskach, ale daj muz 1 pusu na usta..nepozeraj sa natoci si prva alebo nie...to nieje o otm , ze chlapec je ten, ktory ma uroit 1krok..nie!!!! mozno on cakla, ze urobis prva krok ty no a ty cakas, ze ho naopak urobi on...ste spolu uz mesiac tak chod a daj mu pusu poriadnu vasnivu..nemas sa coho bat..ked raz zacnes nebudes vediet prestat..to je aj so sexom..ale to az pozedejsie vo vasom pripade ked ste si ete nedali ani pusu, ale to nevadi..pomaly dalej zajdes:) takze drzim palce:)

santallka

Najprv pre tých, ktorí radi opravujú gramatické chyby: Aj ja to rada robím a neoplatí sa Vám čítať tento príspevok, ak chcete skonštatovať,že podľa vyjadrovacích schopností vidieť, že mám pätnásť rokov, pretože to by som ani nevravela a v mojom príspevku nie je veľa chýb ! Stanley:Diki ze si sa nas zastal...Niektorí ludia nechapu, ze aj 15r. dievča môže byť zaľúbené. Ale ja som a mne nejde len o sex, keby mi išlo len o to, tak by som sa s ním rozišla už dávno a nečakala, kym mu dôjde, že sa chcem bozkávať. Ale ja ho úprimne ľúbim a preto hľadám najvhodnejší spôsob, ako ho naviesť na bozkávanie atď., pretože on je super ale keď je so mnou, ma asi trocha strach a mam pocit, že mu naozaj na mne záleží. Takže pochopte, fakt ho ľúbim a preto ho nechcem stratiť, a kvôli bozkávaniu sa neplánujem s ním zatiaľ rozísť.

co??????????

stanley:
ja netvrdim,ze dokazem lubit len ja,len hovorim,ze v 15 nemozu tie deti vediet co je laska.Chcu s niekym byt len kvoli tomu,ze kazdy v triede s niekym chodi a byt v 16 pannou,panicom je velka hanba,takze asi tak to dnesna mladez berie.
Rychle si niekoho najst,bozkavat sa,skusit sex atd.
Je to chore v 15 clovek nie je zrely,ani fyzicky a ani psychicky na vztah,lasku a milovanie.
Cest vynimkam.Je to moj nazor,nikoho neodsudzujem,len mi to pride divne ked sem pisu same 15,16 rocne deti.

co??????????

Aj mne to pripada divne,chcem ho vzrusit,ach to je smiesne,ved Vy nemozete deti v 15 vediet co je to bozkavat sa z lasky a milovat sa ,lebo sa lubite.Fakt mi to pride strelene,ze sem pisu 14,15,16,17 rocni o sexe,bozkoch.
Kam ta doba speje?

chi chi

Boze deti, bozkavat sa v 15?
Ste normalni?O com to je?Neverim,ze v 15 berie clovek lasku a vztah ako v 20 atd.
Nechapem preco 15 rocne deti riesia taketo veci,radsej sa doma hrajte pc hry a chodte do kina,hrat futbal,volejbal...