rano som uz citila na hornej pere take pnutie ale nemala som nic co by som na to dala a uz pocas dna v skole sa mi spravil herpes...ale doma som omylom do neho skrabla a trochu koze sa asi odtrhlo a vytiekla z neho taka vodicka akoby..je to dobre alebo zle?.cestou zo skoly som si kupila herpesin -ake mate s nim skusenosti pomaha?...mozem si ho dat aj na noc?...plus cokolvek akekolvek rady ako sa toho co najrychlejsie zbavim...prosim velmi velmi..mimochodom ja som ta ista osoba co minuly tyzden pisala ze mam na cele tu mega podkoznu vyrazku..no tak tej sa zbavim a vzapati toto...dokelu..prosim pomozte a skuste odpovedat na moje otazky...dakujem za hocico...:(
herpes na hornej pere...co mam robit?
Veronika, teraz keď je herpes už vyhodený, tak už toho moc nenariešiš a dávať si na peru všetko, čo tu bolo radené, no ja neviem..Proste nie skúšať všetko postupne, ale ostať pri jednom, podľa mňa ti teraz najlepšie zaberie len herpesin, ale herpes samozrejme nezmizne, len ho vysuší a nebude sa šíriť ďalej.Samozrejme ho môžeš použiť i na noc(natri si ho tesne pred spaním).Nikdy si maste na herpes nenatieraj priamo z tuby holými rukami a herpesu sa priamo nedotýkaj(pri opätovnom zanesení do oka sa herpes môže vyhodiť i tam),ale vždy si vytlač trošku z tuby na vatovú paličku a tou herpesin natieraj na herpes, vždy v pravidelnch intervaloch podľa návodu.
xx
Davaj si ho len cistym prstom, aby sa ti don nedostali herpesove virusy, lebo nabuduce by si si mohla viac poskodit. Mne tea tree olej nepomaha. Skus si prikladat rozkrojeny cesnak alebo citron - drz si ho tam pocas vecerneho pozerania telky, mne to pomaha. Ta vodicka ti moze rozsirit herpes aj na celu tvar, tak opatrne! A zjedz kazdy den, kym ho mas, jedny kvasnice - vitamin B. Alebo si vitamin B kup v prijatelnejsej forme v lekarni. Ak mavas herpes casto, porad sa s obvodnou. Posle ta po lekaroch (imunita, infekcne atd), aspon sa ulejes zo skoly :) a snad ti problem vylieci nadobro.
Btw - ziaden oral, ak nechcete mat s frajerom vesele intimne problemy :)
nikto?...
dakujem za vsetky rady zatial..akurat som sa vratila s mamou z lekarne a kupila som si zinok so selenom tablety..a este ten tea tree oil..da sa to pouzit aj ked je uz herpes vyhodeny?..akoze ked je ho uz normalne vidno?
Napíšem Ti čo robím ja, keď sa mi začína robiť herpes simplex.
Hneď ako zacítim to známe pálenie-svrbenie, začnem piť tonikový nápoj, ktorý obsahuje chinín. Na začiatku vypijem 2 dl, potom pijem tak viac-menej rovnomerne a za dva dni vypijem 2 litre. Šírenie oparu sa mi buď veľmi rýchlo zastaví, alebo je priebeh len veľmi mierny. Prišiel som na to sám - v istej dobe som dosť pravidelne pil tonic a všimol som si, že sa mi herpes nerobil, alebo bol jeho priebeh veľmi mierny.
ked sa raz vyhodil tak mozes ratat ze minimalne tyzden ta bude "zdobit" :( s tym uz nic nenarobis. ta vodicka co ti z neho vytiekla, to nic aaa uz si do toho neryp :)
ale na vysusenie pomaha alkohol a herpesin je dobra vec.
nos ho so sebou a vzdy ked budes citit to pnutie tak si to hned natri. v tychto prvych stadiach tiez pomaha prikladat si kocku ladu nan, zas ten alkohol na vysusenie.
skus tea tree oil-vyrabaju aj taku chladivu tycinku na pery, alebo rhus 9ch, to je homeopatikum. z domacich prostr. som pocula alpa, zub. pasta..ale to je skor len na vysusenie, neviem, ci ta to nejak prelieci..
nikto?...prosim hocico...