Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako na tento uces ?

skazatoN

no tak ubehol uz viac nez rok , ale stale som nezistil ako dosiahnut taky uces :D neviem cim to teda pojde ? v amerike sa na toto vraj pouziva nejaky pripravok ktory tam nazyvaju "Hair Gunk" ale na svk take nic nieje , tak ako sa to da takto "zelektrizovat" ? voskom ? lakom ? tuzidlom ? cim !

skazaton

no mam len nejake penove tuzidlo vela co je vraj silne, to moze byt ? a to si mam ako normalne do vlasov vysplechnut tu penu a rozstrapatit alebo ako ?

skazaton

aha ze emo ,, no kukam ze tu sa zisli riadne odbornicky na lifestyle ;) holky Punk ramones,fast cars,clash vam nic nehovori?:) a inac kolko stoji to tuzidlo pliiiz ?:P

zuzanas

no ja som si vždy po umytí hlavičky dala tužidlo, hlavné bolo vyfúkať to fénom, potom som to ešte nagelovala a trochu zafixovala lakom na vlasy, ale tiež mi to trvalo kým som na to prišla. Treba skúšať ako to pôjde

simonkaaaa

ae nije..vazne..uces sa mi lubi..jhe to vazne take trosicku emo,ae neprekaza bo aj ja mam taku trosicku emo ofinku,ae je to pjeknee

vanilyeyes

a este som chcela napisat, to ako si pisal, ze mas rano akokeby mastne vlasy, to je od toho, ze si ich casto umyvas, cim castejsie si ich umyvas, tym skor ti budu mastniet. Podla mna na take kratke vlasy, ako mas ty, staci pouzit tuzidlo (nanesies to ma mokre vlasy) a nastrapato sa vyfenujes, popripade este pouzi gel alebo lak na vlasy. Ja ako holka mam dlhsie vlasy, ale mne osobne lak pomaha :P