Pomozte please antikoncepcia

Príspevok v téme: Pomozte please antikoncepcia
layla

Mám 18 rokov a zatiaľ sexuálne nežijem. Chcela by som si dať predpísať antikoncepciu,ale vôbec neviem ak by bola najvhodnejšia. Za dobrú cenu a bez alebo aspoň s minimálnymi vedľajšími účinkami. A ešte som nebola u gynekológa a tak by som sa chcela opýtať,že čo a ako...To tam mám rovno prísť a hneď pri prvej návšteve povedať,že chcem tabletky? Ďakujem

xoxo

jaja - tabletky som brala tri roky, najprv regulon, ktory som znasala velmi zle, pribrala som 5kg, mala som velke zmeny nalady, chut na sex sa mi absolutne vytratila, potom som presla na lindynette 20 to bolo trosku lepsie, hlavne sa mi upravila vaha, ale stale som sa necitila vo svojej kozi, stale sa mi zhorsovala celulitida aj ked som chuda, a chut na sex nebola vobec, potom som mala dva mesiace pauzu a zacala som si davat kruzok, asi od septembra, vsetky priznaky HAK sa vytratili, chut na sex sa mi ovela zvysila, celulitida je fuc, no paradka, este nemusim na nic mysliet, tym padom tam nieje to riziko ako ked sa tabletky neuzivaju presne na cas, velmi mi to vyhovuje a myslim ze je to este spolahlivejsie ako tabletky, vzhladom k nasej zabudlivosti,takze tak

micacica

jaja, nechcem rozpitvat nejaku hadku no ak tebe nesadla HAk neznamena ze to sa stane aj s laylou;)
- nemusi byt chory, aj mojmu kus pachne niekedy horsie inokedy slabsie...moze to byt hocicim

xoxo

odporucam vaginalny kruzok Nuvaring, mam s nim velmi dobre skusenosti, najmenej zo vsetkych HAK zatazuje organizmus a staci nanho mysliet raz za tri tyzdne.