ja som na tom biedne :D neni kde. ako ste na tom vy? odpovedajte prosim hlavne ti co nebyvate v jednej domacnosti :P
ako casto mate sex?
my sme spolu spavali aj 3x denne,ale teraz sme uz spolu 2 roky spolu non stop cele dni. dokonca aj spolu pracujeme :) no a uz ten sex prestava mat take grady a urcite uz neni tak casto,a le vypada to tak, ze sa to znova zlepsi :)
to je normál u hak , že znižuje libido, ja po skoro 2 mesiacoch od vysadenia nie som tam kde som bola s libidom predtým ako som to brala:-(
my máme kedy, aj kde..ale mne sa nechce. tak raz-dva do týždna. ako je to super, len nejak sa mi znižilo libido proste a nepomahaju ani rôzne zmeny HAK,ani španielske mušky a rôzne blbosti. a to som mlada baba, mam 19 rokov...
no ja s partnerom ho mame barskedy, aj ked su jeho, ci nasi doma, a v susednej izbe..pustime hubu, ta to stlmi:P no nas jeho mama aj nachytala, ale naucil ma si z toho robit srandu, takze tak, s humorom ide vsetko lepsie:D
no takze my tiez nebyvame spolu ,a le mame kazdy vlastnu izbu, takze je to v pohode, takze sex je niekolko dni v tyzdni a cez vikend aj niekolkokrat, vacsinou je niekto doma,ale to nas nezaujima, ved ked je chut, tak to musi byt...... este sa nam nestalo , ze by nas jeho alebo moji rodicia nachytali a to sme spolu uz vyse 3 roky......
e24...a co deticky dat na chvilku k babke? :)))
stanley...neviem posudit este ma to neomrzelo
lola ale to ta potom za chvilku omrzi nie? neni lepsie davat si dlhsie pauzi?
Ja som na tom velmi dobre, sex mam kazdy den, niekedy aj viackrat do dna ... ale tiez sa to strieda napr.ked sa nejake dva dni nemilujeme:)
No ja s manzelom byvam sice pod jednou strechou,ale nie sme na tom asi lepsie.Nasou antikoncepciou su nase dcerky -4 a 3rocna.Vecer nas poriadne vystavia a zaspavam nad rozpravkou co im citam a rano su uz o 6 v nasej posteli:)