Mohol by mi niekto poradiť...akné sa mi pomaly prestáva robiť...no teraz ma trápia flaky po nom..napr. na čele mám možno 2 vyrážky ale vela flakov po tom starom akné ... tak neviem čo by mohlo pomocť..a robí sa mi občas také podkožné akne...čo sa neda vytlačiť...prosim poradte...a mám mastnu plet!!!!!...
Červené flaky po akné...help me!!!
pls prosím vas ako sa zbavim stop po akné?
ja som si tiež všimla že po kremiku od biodermy mi rychlo miznu tie červene flaky ale ten už nemám tak používam eclaran 5 bo po tom sa mi rychlejšie tie červene miesta šupu aj piling od garnier plus kremik aby sa mi nevyhadzovalo nič nove a hlavne nerypat
ja to skusam kazde rano s citronom..nakvapkam na vatovy tampon
Rozne farebne "defekty" cize flaky, nerovnake zafarbenie atd. sa da vyrovnat aj dodanim potrebnych zloziek, napr. kolagenu v prirodnych pripravkoch Collagen Beauty Line. Kolagen je zakladnou stavebnou zlozkou nasej pleti, vekom sa vsak z nej vytraca (uz po dosiahnuti 25 rokov...) Tymito pripravkami ich mozeme pleti nielen dodat, ale pomaha to podporit tvorbu vlastneho kolagenu...
Lokalne odporucam gel Collagen Black, na celu plet a dekolt potom Collagen Exclusive.
ahoj, na to su vraj ucinne aha kyseliny, ktore sa aplikuju formou chemickeho peelingu. robí ti to kozmeticka v niekolkych davkach podla potreby. najidealnejsie je podstupit to v jesennom az zimnom odbodí.ja som to podstupila pred rokom, nehovorim, ze to nepomohlo trosku, ale moj problem bol v tom, ze v tom case sa mi vyrazky este stale robili a tym padom mi pripudali aj nove flaky. neodporucala by som ti ziadne solarko a ani slnko. po opaleni ti flaky sice nebudu vidiet, ale ked vyblednes bude vacsi problem sa ich zbavit. v prvom rade by si mal navstivit kozmeticky ustav. tam ti poradia najlepsie a najodbornejsie.
prosiim...poradte!!