pristihol nas kamarat..co teraz?

Príspevok v téme: pristihol nas kamarat..co teraz?
surrey

no mam 15 a moj priatel ma 17 a ode o toto...minuly vikend sme boli na chate este aj s plno ludmi...no a boli sme v hornej izbe a chystali sme sa na sex...no..a vo faze kedy som ja mala na sebe len rifle a podprsenku a priatel bol tiez len v rifloch sa otvorili dvere...no a videl nas moj kamarat teda vlastne ..on chce stale so mnou chodit a neviem mu to vyhovorit..no a on nas tam videl...a len sa pozrel na priatela a povedal nieco v zmysle ty kkt...a uz boli v sebe..proste sa strasne pobili navzajom a ja neviem co mam s nim robit...nehovori s nami len mi stale pise ze mas byt s nim...ja neviem...

gekon

Ocividne ale neni... ked sa k nemu bdues spravat priatelsky bude si stale nahovorat ze ma sancu. Musis mu jasne dat na javo ze nemas zaujem ani najmensi. Uplna ignoracia. Co sa ublizovania tyka, to moze dopadnut horise ak sa budu pravidelne mlatit.

lolita22

JE TO JEDNODUCHE VYBER SI BUD ON ALEBO KAMARAT, uvidime... ked si vyberes frajera... mozno ze vam to nevydrzi dlho a bude ti luto ze si prisla o kamarata( ktorý ta tiez kce) a ked kamarata( tak nech ostane tvojim kamosom ziadne moresy potom ze aj toho aj toho a s frajerom sa rozid:P

moniqa87

proste kamarata ignoruj, ked je tupy, nech je tupy, ty za to trpéiet nemusis, sak on to raz snad pochopi, ale inak to asi nepojde

surrey

ale ked ja mu nechcem nejako ublizit...a myslim ze ak by mala zabrat liecba sokom tak po tej navseteve na chate v ansej izbe by mal byt uz davno vylieceny...
dnes dve valentinky..mozme len hadat od koho...

kluciar

Potom je ten tvoj kamara asi nejaky spomaleny a musis mu to dat najavo. V skole si pockaj ked tam bude vela ludia a otvorene mu to vykric ze ti ide na nervy a ze ho nechces, nech ti da pokoj a ze vsetky jeho reci su loz. a od vtedy sa s nim nebav, jak keby bol vzduch skratka ho ignoruj a bud sale so svojim priatelom aby videl, ze nema sancu. A hlavne pred nim davaj priatelovi najavo svoju naklonnost ( jazyckove a tak... )

surrey

pre kluciar...
no ved sa aj stalo:(...lenze doriadili sa obaja...a na druhy den v skole jeden modrina pod okom a druhy rozrazena pera a samozrejme vsetci dosli na to ze to nejako suvisi lebo mam pocit ze na nasej skole je to uz nejaka otvorena debata...
a kamaratovi som povedala ze s nim nebudem chodit ale on stale dufa a keca blbosto ako ze on sa nevzda..a priatel ma uz z neho nervy a poriadne ziarli ked nas vidi tak ja uz neviem...

kluciar

No najblizsie sa zamikajte alebo zablokujte dvere nejak ;) a na mieste tvojho priatela by som ho fajne zmastil nech sa chlapec uvedomi

lucyluu

tak to neries, nechaaj kamarata tak, nech mu vychladne hlava,napis mu sms ze uy mas ineho a ze nech si najde ine dievca s ktorou bude stastny a ze nech sa netrapi ale proste niiic nebudeee

surrey

chodim s nim uz tri mesiace...len tak pre informaciu...a toho druheho beriem ako kamarata proste s nim nemozem nic mat..lenze chodime spolu aj do skoly...a to vsetci traja:(