zivotne rozhodnutie

Príspevok v téme: zivotne rozhodnutie
ladypus

Priatel ma poziadal o ruku (cca 2-3mesiace dozadu)prste som si nechala a povedala ze ked to tak budem citit tak si ho dam na ruku. problem je ten, ze som sa tesne pred jeho poziadanim o ruku, dozvedela, ze mal paralelny vzath s inou zenou a ze spolu robili dieta. Viem ze ho robil s nou len preto, lebo po nom strasne tuzil (ma na to svoj vek 35) a ja ako 21r studentka nie som schopna mu ho dat. Viedli sme o tom celonocne rozhovory ako chce mat so nou dieta, ze citi ze je jeho cas.. Poradte co mam robit, aj pred mojimi rodicmi sa skrývame.

tana_2

ano znamena ano
nie znamena nie
neviem znamena nie
suhlasim s predchadzajucimi odpovedami keby si to chcela tak nerozmyslas nevahas.

cat

ci to nahodou nie je tak, ze viac ako manzelku chce mat deti.. ale pravda, ak si si nie 100% ista, tak by som to nerobila..

Deee

Paralelny vztah? to ako mal teba aj ju v tom istom case? nuz ak ti to nevadi...pre mna je vsak tento postoj muza neprijatelny... z dlhodobeho hladiska to podla mna nie je perspektivny partner.

rodrigez

Nemas v tom jasno, tak sa na to rovno vykasli... si mlada baba, on pomaly 40r... to je moc velky rozdiel, hlavne pre tak mladu holku...
Akonahle si si takymto rozhodnutim nie ista, tak to podvedome nechces...

macika

Klaraa suhlasim s tebou, manzelstvo nie je sranda a zjavne ten muz ju nemiluje inak by toto nerobil, je to podlost!!

klaara

Dieta nie je tovar v obchode,ze teraz si ho urobim a budem ho mat a ked ho budem potrebovat-ono sa o mna postara.Predovsetkym o to dieta sa zo zaciatku musi starat a to velmi! cudujem sa tej jeho partnerke,ze na to pristupila,ak je to tak,ako ti to on prezentuje.takto ziju deti bez otcov a su ochudobnovane o ich lasku,vzor a pritomnost.je to nevyzrety clovek,aj ked ma 35 rokov.Tym prstenom si ta chcel poistit,nemoze ta mat skutocne rad,ked ti dokazal toto vyviest.ja by som mu mily prsten vratila,a povedala,ze chcem este slobodu a sama neviem,ako sa mi zivot vyvinie a nechcem sa citit este viazana,hlavne pre tento dovod,co ti povedal.Je to velmi od neho sebecke,ja by som s tym nedokazala zit...

sisina

sme spolu 4 roky.mal 2 vztahy 2 roky sme o tom nevedeli, 2 roky som s nim uz iba ja a asi pred tymi trom mesiami som sa dozvedela, ze kedze ja som dietatko stale odmietala, on si nasiel inu cestu. Medzi nami to bolo v tom období velmi zle, hadali sme sa.. Povedal, mi, že on len mal proste vidinu dietata ze ho strasne chce, ze chce naplnit to preco tu je. ze to tak citil a ani netusil ako to mne potom vysvetli. len proste chcel s nou dieta lebo vedel, ze sa o neho postara, ked s nou nebude. Ze ju nemiluje, len dieta s nou si vedel predstavit- Je to cele strasne zamotane a pritiahnute za vlasy, sama nechapem ako som sa ocitla v tomto svete. Pravdou vsak je, ze odvedy sa vsetko zmenilo..nenalieh na mna, je kazdy den so mnou, zniesol by mi aj modre z neba.Naozaj to prvý krat za cely ten vztah citim, že je moj. Neviem to vysvetlit. SVADBA pre mna nie je vobec dolezita, ja by som sa najradsej nikdy nevydala - len mala partnera. babtko planujem tak najskor o 5 rokov. ked sm sa o om rozprávali vavel ze on pocka, ze si vela uvedomil (aj za pomoci psychologa). Chce aby som sa k nemu nastahovala. Pravdepodoben ma vidite ako submisivne dievcatko, ktoré je nesvojpráven. Avsak zdanie klame, len som zamilovana...

wowo

NO neviem neviem....ty si este velmi mlada, a chapem ta ze ta ocaril jeho svet.On je moj rovesnik...tyto muzi skutocne chcu uz mat deti a dost rychlo a rozmyslaju ze mlada baba ty.. mu ho rychlo da.Neviem kolko s nim chodis.na tvojom mieste by som s nim aj skusila zit,ak mas kde aspon 2 roky.Tebe nic neutecie a ak ta miluje ani on.Je to tak dolezite byt vydata v tomot veku? Moje spoluziacky su uz vecina rozvedene ,,hlavne ti ktore sa brali tak skoro.Moze ti to vyjst, to ta uplne neodhovaram.Ale ako a preco je dolezita pre teba ta svadba? Na laske nic nemeni.Mnohokrat mi hovorili prave 35 -tnici,,ze si zoberu mladu babu ,ze bude taka dobra a poslusna,,nie ako ich zrele rovesnicky.Pozri sa dobe na jeho minulost...nechal tu zensku ,,akoze paralelny vztah nechal koli tomu ze nemali spolu deti? nemyli si nahodou zeny z inkubatorom deti?Viem som hnusna, ale tebe musi dat v prvom rade priestor pre tvoj rozvoj a studium,ovsem ak neches byt zienka domaca uz teraz.Ved on moze pockat ,,,Skus s nim zit najprv bez svadby.Takych poziadani o ruku mozno budes mat este vela( ja aspon 7x za zivot ....)dvakrat meraj raz strihaj!