Rozchod /ako to prekonat/

Príspevok v téme: Rozchod /ako to prekonat/
lucy13

Ahojte
Pred vyse mesiacom som sa rozisla po 2rokoch pekneho vztahu.
Zistila som,ze ma podviedol, travil vela casu na nete, pokeci a tak, mal tajny nick o ktorom som sa dozvedela po pol roku, nahodou. vypisoval si s babami, posielal fotky a nakoniec sa stretol a podviedol a mozno nie raz...to sa uz nedozviem
prisla som na to nahodou,zatlkal do poslednej chvile,do oci mi povedal,ze ma ciste svedomie voci mne a bla bla
Viem,ze cas uz nevratim a bol to obrovsky sok ked zijete v peknom vztahu, teraz viem,ze aj s pretvarkou, nikdy by vas taka vec nenapadla a pride to ako blesk z jasneho neba a rovno v skuskovom obdobi..
Snazim sa s tym vyrovnat,ze to tak malo byt a radsej sa to dozvediet teraz ako v manzelstve,ale niekedy to je velmi tazke...zabudnut na to pekne a uvedomit si ze som bola asi s riadnym chrapunom.
najst nejaky zmysel, zbavit sa pocitu samoty a vediet sa tesit z malickosti
kazda rada pomoze
dakujem

barbinka

súhlasím s deee. počas celého dňa by si mala stále niečo robiť. najlepší je šport, pri ňom môžeš vybiť všetku svoju nadbytočnú energiu a potom sa vyšťavíš a nebudeš ani vládať premýšlať nad tými chvíľami peknými. a ďaľšie plus, formuješ si postavu.

vanilyeyes

lucy13 verim, ze to teraz pre teba tazke obdobie, ale ako si sama povedala, je lepsie prist na to skor, akoby uz malo byt neskoro. Hlavu hore, neuzatvaraj sa teraz pred sebou a pred svetom. Bud s ludmi, ktorych mas rada, snaz sa zit naplno, zabavaj sa s priatelmi ... to vsetko ti pomoze postupne tento smutok prekonat.
Ked som mala 16 rokov a bola som naivka, zacala som vztah na dialku a tiez si myslim, ze ten chalan ma podvadzal ... ale teraz je mi bez neho super, mam noveho priatela, s ktorym sme uz takmer 4 roky a verim, ze aj na teba sa usmeje stastie a stretnes cloveka, ktory bude stat za to. Drzim ti prsty

lucy13

vidim,ze je nas takych viac co sme mali vydarenych frajerov.
neviem ci sme nemali spolocneho janis :)
Ale ten moj to vraj spravil raz,na to som prisla ale mozno len nebola dalsia prilezitost tak nebolo viac,alebo ostatne ututlal.
Cez vikend ani pc neotvoril,ale v robote na tom fical,totalne posadnuty,inac si to vysvetlit neviem, schizofrenik.
A ja som vraj ziarliva, a pokec je virtualny svet,slova nic neznamenaju...
snazim sa radsej mysliet na zle veci a ze uz nemusim nikoho upodozrievat a byt na vazkach ci hovori pravdu alebo nie

korenia

prislo mi velmi smutno, ked som toto citala. Pises, ze lepsie teraz ako za manzelstva. Mne sa presne toto stalo po 20 rokoch manzelstva, tiez chat...azet.
Ozaj nato treba iba plynutie casu..nevracat sa spat, nerozmyslat o nom , co sa stalo a pod.
Bola som u vestici, a u jednej vykladacky kariet. kazda mi nieco povedala a ked som si to poskladala, nieco musela domysliet ,caka ma pekny zivot a jeho mozno najtazsi pad. a predpovede sa zatial plnia.
Ja idem stale hore a on stale pada.
Neviem, ci to je moja utecha , ale aspon male zadostucinenie.

aniz

bud tomu rada ze zmizol ti zo zivota Oslavuj o debila menej, ktory by ti pokazil zivot.Ak uz teraz podvadzal robil by to aj neskor.Ako ti moze byt smutno,prepac ,,(viem ze ti je) ,,ale uvedom si ,,ze za nim? ved on by potreboval par faciek a nie tvoje slzy.

rola

mne po 6 rokoch vztahu prisla smska, ze so mnou konci, ze ma inu. Bol to taky neskutocny sok, plakala som 2 dni, nic nepomahalo. Potom som si uvedomila, ze takto to dalej nepojde, ze on mi nestoji zato, aby som sa trapila. Zdvihla som hlavu, a sla dalej. neskor som ho stretla s tou novou, coho som sa dost obavala, ale bolo mi z nich do smiechu, lebo kazdy kto ich videl, mi povedal, ze klesol tak hlboko, ze hlbsie sa ani neda. Aj ja mam pocit ze ta kocka mi nesaha ani po clenky. Je to uz takmer rok, co nie sme spolu, ja si uzivam zivota a viazat sa zatial nechcem.

deee

ako to prekonat? chce to vela casu a diar nabity aktivitami, aj ked sa ti pravdepodobne nic nechce. Skus cely den naplanovat tak, aby si mala co najmenej casu smutit, chod na kavu s kamaratkou, sportuj, chod kamkolvek medzi ludi, zi dalej:-)...neskor si spomenies len na to krajsie zo vztahu a hoci ti bude smutno, ziskas nadhlad, drzim ti palce

:-(

lucy13 hmmm to mi je luto.ale ako pises radsej sa to dozvediet teraz ako v manzelstve.myslim si,ze takeho muza netreba "oplakavat".t=raz mi ktosi povedal, ked som sa rozisla s priatelom a smutila ze to nie on mi chyba.,ale tie nadherne chvile stravene s nim:-)takze hlavne na tie nemysli a bude rychlejsie zmizne z mysle.tak asi tak.

janis

No Lucy ty asi hovoríš o mojom bývalom, presne to isté, kontakty na skype, stretavky , dokonca aj domov si ich volal, niečo otrasnéééé.Myslela som že zošaliem, mne sluboval modré z neba a ako ma strááášne lúbil.Ha-ha-ha.Ale vtedy som chcela zomrieť.