Mám problém, mám 23 rokov, chodím s jedným chalanom, s ktorým si veľmi dobre rozumieme, poznáme sa už viac rokov. Keďže ten vzťah je vážny, on už uvažuje o svadbe a tak, som sa zľakla. Je totiž chorý, čaká ho operácia a život potom bude s ním úplne iný..bude na invalidnom dôchodku, atď..a dopredu sa nevie, koľko rokov má presne pred sebou:(.. Chcem sa spýtať, brali by ste ten ťažší život s ním s riskom, že o niekoľko rokov už aj s deťmi ostanete sami alebo mu mám ponúknuť priateľstvo a rozísť sa s ním? Strašne ma to zožiera a neviem čo by bolo správne rozhodnutie..Moje blízke okolie je dosť proti tomuto vzťahu. Ďakujem za odpovede..
Zostali by ste s ním?
a to si odkedy vedela,ze je tak vazne chory?uz ako ste spolu chodili,ci az teraz si to zistila aj on, ci on ti to predtym tajil?
ja tiez sama neviem,co by som robila na tvojom mieste.z toho citania mi ho prislo strasne luto.ale neni sme vo filme,tak rob,ako uvazis.ved mas cely zivot pred sebou.drzim palce
pozri, ak ta miluje, tak ho to polozi ak sa s nim rozides...uz ta choroba je pre neho obrovskou skuskou, keby si sa s nim rozisla stratil by nadej...mozno aj chut vyliecit sa a vobec zit...obaja ste v tazkej situacii, ale rozchod sa mi nezda...:(
proste ked ho milujes, nie je co riesit...:)
v dobrom aj zlom...!
ak ho naozaj uprimne lubis tak by si mala stat pri nom:) ja by som nedokazala mojho rajera nechat :
Neviem, ale ak sa lúbite, čo ťa po okolí? Ja by som to tiež neriešila, veď aj v úplne v zdravých rodinách sa môže niečo vyskytnúť, človek nikdy nevie presne čo bude zajtra. Ty vieš ty si rozumieš, držím palce
myslím, že ty si už rozhodnutá, len si to potrebuješ overiť. Ešte si mu to "v dobrom aj v zlom nesľúbila", tak sa môžeš rozhodnúť. Odsudzovať ťa bude len ten, kto nevie, aké to je starať sa o chorého. Iné by bolo, keby ste už boli manželia, a duplom, keby ste mali už rodinu. V každom prípade sa priprav na to, že ho to asi dosť raní a v podstate ti radím, aby si s ním prerušila kontakt, pretože nemyslím, že by sa dal niekto nazvať kamarátom keď spraví niečo takéto. A nezabúdaj: je to tvoj život, ty si ho zariaď tak, aby si si ho nepokazila.
noo to je 2 stránka mince... ale podla mna ona tu skôr rieši , či s ním chodiť či nie, ved píše , že by mu ponúkla priateľstvo, keby sa rozišli... preto si myslím, že nevie či ho ozaj ľúbi...
neznamena ze necha priatela v nudzi, stale si mozu byt blizky, aj ked nei vo vztahu
aj ja si myslím, že keby si mala jasno vo svojich citoch, tak sa nás to nepýtaš... preto si ich ujasni...
mozno tomu tuna presne nerozumiem..ale o com sa tu vlastne bavite,???? ved na to si sa nas ani pytat nemusela..iba tym ze si sa to spytala by si si sama mala vediet dat odpovedt-----nehnevaj sa...a prepac..osobne nic prosti tebe..ale opovrhujem kazdym....kto by nechal dlhorocneho priatela v nudzi.....nenazyvaj sa potom jeho priatelkou a zenou ktora ho miluje..pretoze iba tymto vahanim dokazujes ze to tak nieje..keby sa to stalo mojmu priatelovi....vzala by som si ho....PRETOZE HO MILUJEM...........a pocula si nieco take ako ze: v dobrom aj v zlom? .....no tak to je zrovna ta situacia....