pytam sa preto, lebo sa neviem rozhodnut.. stalo sa mi, ze som sa po 7 dnovom chodeni s niekym vyspala a takisto, ze sme na to cakala skoro 2 mesiace. tak sa vas pytam, kedy si myslite, ze je ta spravna doba?
kedy je vhodna doba na prve milovanie s novym partnerom?
aliciana. tak dobru noc.. ved to mozme zajtra dodiskutovat, teda ak mas zaujem...
agaba- a ty si ako stara? a tvoj drahy?? a vy ako fungujete? ste z jedneho mesta? prepac, ze som zvedava, ale zaujima ma to.
meck, uz budem koncit, lebo zajtra caka pracicka, tak mozme pokecat este neskor , cafko, drz sa a podla mna to sprav kludne ved urcite nie ste deti, co je natom take hrozne? Ved vlastne ani nic :)
agaba- ja mam 23 a drahy bude mat 28. inak som ti uz v minulej odpovedi uz odpvoedala, aj ked som este nevedela tvoju otazku.. zenska telepatia :)
ano ja chodin za nim. on ma byt, takze to je fajn. lebo ja som student a on pracujuci clovek :)
Meck: a aj agaba, prepac, ale pouzila som omylom tvoj nick, alebo co to vlastne je :))
agaba-- to je to, ze ten clovek je strasne fajn.. az moc fajn.. vie robit kompromisy a je tolerantny.. a ked mi nieco nevyhovuje, tak mu to poviem, a on sa snazi napravit to..
je pozorny.. sice sme len 3-4 hodky od seba, ale kazdy v inom state, takze si viete predstavit, kolko stoja tie telefonne ucty. a on vola kazdy den...
Mack: nie v pohode, je to dobre ze sa takto vidite, to celkom staci, nemusite sa vieidte predsa kazducky den, ale ze preco ste vlastne tak od seba daleko?Pretize ty studujes inde ako on pracuje? a byvate aspon v jednom meste ci ako to je? a to ty chodis za nim aleboo? A ked smiem vediet aki ste stary?
no tak co ja viem meck??? pozri ja som sa pytala to iste, ze co si o tom myslia ostatni ludia a zatial sa nikto nevyjadril, okrem aliciany a aj to sa ozvala na tvoje meno!
takze co ja viem, ja sa pytam to iste, ci to nie je skoro vyspat sa s niekym po takej kratkej dobe, ale sak co bud to bude super, alebo si potom mozeme povedat , ze sme hlupane ze sme do toho isli, ale zase ja si myslim, ze ked ti povedal, ze pocka a do nicoho ta nutit nebude, tak to skus s nim, ked sa mate k sebe, vies ako to myslim, ked to iskry medzi vami, tak skus to , mozno ako pise aliciana vznikne z toho nieco pekne, mozno nejaky krasny vztah!
aliciana- to ako myslis?
to je malo ked vidim priatela 3-4 dni do tyzdna???
alebo ako to myslis?
meck: tak neviem potom , ked je to laska tak to zbadas podla mna, a inacked ste tak daleko od seba, veris alebo myslis si ze to bude fungovat medzi vami aj nadalej?
No ale aj tak , ked si zalubena a myslis si, ze aj on tak potom nevahaj, mozno vas to este viacej spoji a vyvinie sa z toho krasny vztah, ale musite obaja vediet co k sebe citite!