Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

na kolko percent som v tom

Príspevok v téme: na kolko percent som v tom
k3

Prosim vas o vas nazor. 6.2. som mala nechraneny sex zobrala som tabletku PO, asi po 24 hodinach mozem byt tehotna. Byva mi teraz casto zle mam nevolnosti, moze to byt s tej tabletky este alebo nebodaj som v tom? Kedy by som mala dostat menstruaciu po tej tabletke? Normalka ako vzdy alebo sa to nieako posunie po tej tabletke.V letaku tej tabletky pisali ze nevolnost by mala trvat tak asi 3 dni a ja uz 6 den sa citim blbo, prosim poradte dakujem vam

trdlo

tak potom naozaj neviem co riesis, pockaj mesiac a uvidis. momentalne aj tak nemas co ine robit a ak to potom nedostanes, mozes zacat sirit paniku, ale to necakam .... ;)

k3

trdlo test som vyskusala a nie jeden vsetky vysli negativne ... bola som aj u gynekologa ten mi povedal, ze som tehotna neni:( ale staleee ten strach:( ludiaaaaaaaaaa pomozte mi :(

k3

prosiiim?? nejaky trapko tu pise na mooj nick:( ludia tak mi rozumne odpovedzte!prosim :( Stale mi tie bolesti pretrvavaju ..:(

wendigo

Toto je fakt vtipne miesto toho aby ste sa na to vykaslali tak tu dalej rozvijate temu o nicom... sak sa zobudte!

wee

poethe nic si z toho nerob....to k3 je asi poriadny retard....neco to robis,??? alebo ne..uz viem..fakt si potreboval/a poradit..a teraz ked ti nadavaju tak akoze iba sranda..ne,???, TRAPAS

dadinka

Ale prosimta, kazdy debilko si to vie najst v inych temach kde to bolo uz 50x rozpisane... trapne vylevy ze sa to moze stat kazdemu su tiez offtopic lebo niektore pribehy co tu pisu sa fakt mozu stat jedine v materskej skole