ahojte, viete mi nikto poradit: dnes bezala na beziacom pase a musela som byt bosa. vznikli mi pluzgiere na chodidlach a palci. poznate nejaku rychlu metodu aby mi co najskor zmizli, lebo v stredu mam ist znova behat????dakujem
Pluzgiere na chodidle
Ahoj lele,tak co ako sa ma noha?
hmmmmmm,ja som radila aby si to namocili do alpy a ked mu to robila mama tak nebol na to sam....a preco by sa nemali prepychovat...ja som tak jeden zanedbala...zacalo mi to hnisat,zacala ma boliet cela noha a skoncila som na pohotovosti...a keby som si bola doma prepychla...vytiekla by mi vodicka a bolo by ok....kazdy ma ine skusenosti...a je mam casto pluzgiere od topanok a robim to tak stale a nic sa nestane,len zalezi ako to clovek robi....
pluzgiere sa v ziadnom pripade nemaju prepichovat, hrozi nanesenie infekcie.dostat specialne naplaste na pluzgiere.alebo obycajna naplast /s vankusikom/proste drzat v cistote a suchu/,neurychlovat hojenie prepichovanim.mozu sa potierat liehom/ak nie su prasknute/ten vytvrdi kozu.
neboj bude...pa
no ano...uz v pohode..zajtra bude snad lepsie
lele prajem ti krasny vecer a nech sa ti pluzgier cim skor zahoji...neboj...bude dobre...
fakt to boli?skor tak stipe...nie...?
uzzz?bode boli thooo
inak nemas za co...rada som pomohla...
tak ti drzim palce...neboj zvladnes to...a potom daj vediet...