Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kerka na chalanovi

angela

no moj priatel ma na chrbte vytetovane po cinsky ,,nielen anjeli vedia lietat,, dal si to skontrolovat aj znamemu co ovlada cinstinu aby mu tam nedali nejaku blbostD"..ma to normalne cierne ale je to absolitne skvele a sexi...

tana11

no mne osobne sa velmi kerky lubia....sama mam jednu:) no ale na chalanovi sa mi to lubi, na lýtku, ale nie na chlpatej nohe...a na ramene ako to bolo spomínané je to kráásne... no ale aj na hrudi som videla jednému chalanovi a bolo to nadherné, ale pozor nie ak je chlap na hrudi zarastený, vtedy je to otrasne....a aké? jednoznačne čierne a motív??? no to je tazko povedať..každému sa lubi niečo iné. Kamarat si dal po celej chrbtici vytetovať čínske znaky, a je to strasne sexi:)) mam rada kerky

sarita

jeeej....no mne by sa to naramne pacilo...je to take sexi...ale musi byt chalan aj patricne vysportovany k tomu..nie nejaky svalovec ale tak akurat....to potom je to uuplna fantaziaa

lorelaaai

no mne by sa to pacilo...:P
ale zalezi aj od toho, co tam ma napisane:D
bo ak tam ma nieco v zmysle :
som lamac zenskych srdc,
tak to by sa mi nepacilo:D heh

stanley

a lubilo by sa vam keby chalan ma na chrbte cez lopatky proste tam hore nekde nejaky napis? cez celu sirku ... viska asi 20 cm ?

lorelaaai

samozrejme!:P milujem potetovane tela...ci uz moje alebo partnerove..:P
urcite nie vsak tribal...tie ornamenty, z tych mi je zle:( ale nejaky konkretny namet, nieco fakt zaujimave!
na babach su krasne kridla na chrbte,..na chalanoch, to je vlastne jedno:) ale ked maju potetovane ruky tak nemooozem..:P
proste mne sa to paci...
ale viem ze vela ludi so mnou nebude suhlasit....

Slaninnka

cierne urcite a najkrajsie tetovanie na chlapovi ake som zatial videla mal ten riso z vyvolenych,ak si to este pametate,mal takeho draka na intimnich miestach... :o) ale inak mne sa to paci aj na zapesti alebo chrbte