Hrcka na prsniku v 15?????

dedo_vsevedo

Vacsia pracdepodobnost je ze to nie je nic vazne.Ale samozrejme ihned bezkaj za doktorom.A aj v tomto veku sa to stava.

dada

Ahojte baby,ja mám 27rokov a ja som si pred 2rokmi v prsníku nenahmatala nič,ale išla som k mojej gynekologičke a tá ma poslala na sono prsníkov.Objavil sa mi tam vodový tumor,niečo čo som si nemohla nahmatať.Tak mi doktorka odporučila piť alchemilkový čaj,lenže ten nezabral a po polroku som išla na kontrolu a bola tam,tak mi odporučila aby som si to išla dať vybrať,že som mladá a kedže nemám deti,aby mi to neskôr nerobilo problémy.Chcem Vám tým povedať,aby ste nečakali na zázrak rýchlo s tým choďte lebo naozaj neviete čo s toho môže byť.Ja potom keď som sa išla po operácii ukázať mojej doktorke tak mi povedala,že nás tam išlo 10 a len 2sme to mali nezhubné.Baby sono nebolí,ale rakovina je hnusná choroba a bude lepšie ak pôjdete skôr ako keď už bude neskoro.Dajte vedieť ako ste dopadli.

petusa

sara:no ja osm na tom podobne...tiez mam 15 a nasla som si taku malu tvrdu pohyblivu hrcku ako kosticka....aj ty mas nieco take?a ako bola si u gynekologa?

veronika

tie mliekovody sa museli liecit,povedali mi ze v buducnosti by mi tam mohli vzniknut nejake zrasty(nejak nador a pod.) a to som mala vtedy 14cize to bolo v relativne nizkom veku nechcem ta strasit ale netreba to podcenovat urcite chod na vysetrenie pravdepodobne to nic nebude ale aj tak

veronika

kludne by to mohli byt aj rozsirene milekovody ja som si ked som si pred 4 rokmi nasla tiez hrcku a boli to len tie mliekovody alemuselo sa to hned liecit

fairy7

caf sara, ked sa prsia vyvijaju, rozne stvrdnute miesta a hrcky su dost bezne. je lepsie, ak s tym pojdes k doktorke ale rakovina to v tvojom veku nebude. skor to byvaju rozne hormonalne zmeny,co su v puberte uplne bezne a nepredstavuje to nic vazne.