Tetovanie obocia

Príspevok v téme: Tetovanie obocia
sona25

mam taky mensi problem asi tak v 15 som si vytrhala obocie (cele)a teraz mi nerastie taksi ho kreslim co samozrejme nie je nic nove alebo neobvYkle ale uz mi to riadne lezie na nervy a viem ze sa praktizuje tetovanie ma s nim niekto skusenost vraj drzi 5 rokov velmi to boli?neda sa tym nieco pokazit

blaznivadivo

mam vytetovane obocie uz 2 roky je to super vec,,neboli to,,umrtvia to,aby ste nic necitili..len okolo obocia..tvrva to 3 hodky,,robili mi to v topolcanoch za 80 eur..urobila to perfektne ,,som maximalne spokojna,,raz a druhy krat to pretetovala lebo som troska pignemtu stratila..2x o bolo zadarmo.,..ak by mal dakto seriozny zaujem npiste blaznivadivoska pokec.sk

kacena 2

Nie som si istá,ale myslím,že na stránke plastická chirurgia som čítala,že to robí interklinik.Ale neviem bližšie,ja som zo stredu.

KyMi19

Ahojte. rozmyslam nad tetovanim obocia a odporucili mi ciarkovanou metodou. mohli by ste mi, prosim, poradit nejaky salon v Bratislave kde nie su ceny prilis vysoke. Ak by sa dalo,tak odpovedzte na mail. velmi pekne dakujem za kazdu odpoved :)

Monitaaa

no to nesuhlasim , často krat ani nevies kto ma to obočie tetovane. teraz nevravim o tych zenach ktore si obočie oholia a daju vytetovat rovnu čiaru alebo obluk, ale ked je obočie len pekne dokreslene prirodzenou farbou a čiarkovanou metodou ani nezistis a pokial si das peknu prirodzenu farbu pier a jemnu konturu tiez je to pekne, ale tak chapem ze to chlapi odsudzuju kedze oni si vsimnu akurat to dobabrane neprirodzene

sweet_lolitta

Ahoj, podla mna tetovanie je to najhorsie co si mozes na tvari urobit, je to neprirodzene, a z prieskumu u muzov v mojom okoli aj otrasne. Existuje moznost si nechat transplantovat obocie z inych chlpov na tele u lekara. Opat budes prirodzena, len to nie je lacny spas.

Monitaaa

majinečka a mate nejaku stranku kde bxy som si mohla pozrieť vaše prace? ja idem teraz na operaciu pier a ked sa to zahoji chcela by som si dať PM ale len fakt o trosicku tmavsiu konturu od mojich aby to bolo prirodzene len trosku opticky zvačene

maggy

hladam salon na tetovanie obočia kto mi poradi ten naj na vychode som z dediny keby to nebolo dobre a všimli si to tak by som stala znamou na niekolko generacii vdaka