mam taky mensi problem asi tak v 15 som si vytrhala obocie (cele)a teraz mi nerastie taksi ho kreslim co samozrejme nie je nic nove alebo neobvYkle ale uz mi to riadne lezie na nervy a viem ze sa praktizuje tetovanie ma s nim niekto skusenost vraj drzi 5 rokov velmi to boli?neda sa tym nieco pokazit
Tetovanie obocia
mam vytetovane obocie uz 2 roky je to super vec,,neboli to,,umrtvia to,aby ste nic necitili..len okolo obocia..tvrva to 3 hodky,,robili mi to v topolcanoch za 80 eur..urobila to perfektne ,,som maximalne spokojna,,raz a druhy krat to pretetovala lebo som troska pignemtu stratila..2x o bolo zadarmo.,..ak by mal dakto seriozny zaujem npiste blaznivadivoska pokec.sk
Nie som si istá,ale myslím,že na stránke plastická chirurgia som čítala,že to robí interklinik.Ale neviem bližšie,ja som zo stredu.
ja ti ju transplantatujem........moj pes potrebuje nove obocie.
Prosim vas, ma niekto skusenost s transplantaciou obocia a kolko to stoji?
majinecka kde by som si mohla pozret fotky tvojich prac ??
no to nesuhlasim , často krat ani nevies kto ma to obočie tetovane. teraz nevravim o tych zenach ktore si obočie oholia a daju vytetovat rovnu čiaru alebo obluk, ale ked je obočie len pekne dokreslene prirodzenou farbou a čiarkovanou metodou ani nezistis a pokial si das peknu prirodzenu farbu pier a jemnu konturu tiez je to pekne, ale tak chapem ze to chlapi odsudzuju kedze oni si vsimnu akurat to dobabrane neprirodzene
majinečka a mate nejaku stranku kde bxy som si mohla pozrieť vaše prace? ja idem teraz na operaciu pier a ked sa to zahoji chcela by som si dať PM ale len fakt o trosicku tmavsiu konturu od mojich aby to bolo prirodzene len trosku opticky zvačene
hladam salon na tetovanie obočia kto mi poradi ten naj na vychode som z dediny keby to nebolo dobre a všimli si to tak by som stala znamou na niekolko generacii vdaka