začala som užívať dorsiflex na stuhnuté svalstvo. Nemáte s ním niekto skúsenosti po akom čase začne účinkovať? Alebo čo je dobré na stuhnuté svalstvo.
Dorsiflex - skúsenosti
ivanečka... ale mne ho doktorka predpísala, že ho mám jesť 3x za deň :/
mne nepomohol
to jajajaja: pokojne užívaj ďalej dorsiflex, uvoľňuje svaly, treba dávať pozor na pohyb (aj na tanec), nesmie sa naň piť, dávaj si ho iba pred spaním, to pomáha
dnes som dostala dorsiflex spolu s aulin a algifen neo na stuhnutý sval na krku a šiju... ale po týchto reakciách sa ho aj bojím jesť lebo zajtra mám ísť na 3 dni na festival :/ neviem čo mám robiť... mám to začať normálne užívať?
Som na dovolenke v Chorvatsku a uź po ceste ma zaćalo bolieť rameno aź lopatka. Asi od prievanu. plavanim som si to este viac rozdrazdila a teraz nemozem od bolesti vydrzat, ani dvihnut ruku, ani sa oblict.mam so sebou dorsiflex ale iba 5 tabliet. Jednu som uzila a mam pocit, ze sa mi na par hodin ulavilo. tak som vzala dalsiu na obed. dufam ze mi pomoze, bo ani pisat nemozem, tukam s lavou rukou.
ja som ho brala kvoli ramenu, ktore ma bolievalo kvoli stuhnutym svalom okolo neho co su.
Teraz ma otrasne bolela hlava kvoli svalom zahlavia a krku a kupodivu mi pomohol. konecne p troch dnoch a plno ibalginoch, mi nieco pomohlo. ale som troska ovalena a ospala.
Ja užívam Dorsiflex 200 mg a som s ním veľmi spokojná. Beriem ho na uvolnenie pri krčnej chrbtici. Mám s ním dobré skúsenosti a pomáha mi. Vôbec nie som od neho ospalá a ani ma nebolí žalúdok. Mne pomôže už po 2 dňoch používania. Užívam ho podľa potreby už dlhšiu dobu a vôbec nemám s ním také skúsenosti ako tu píšete. Podľa mňa je OK