EVRA

evitka001

Ahojte ja som si dala predpísať 1 náplasť evra na skúšku ale neskúšala som, a teraz ju chcem predať. PC je 471 Sk. Dám ju za 250 Sk. Odlepená je papierová škatuľka, ale obal náplaste je neporušený. Som od TN

vladimíra

Ahojte. Rada by som sa opytala, ci nema niektora z Vas zaujem o kupu antikoncepcnych naplasti EVRA na tri mesiace. V lekarni stoja okolo 1.200,-Sk a viac. Mne ich predpisal lekar, bola som si ich aj lekarni vyzdvihnut, ale zistila som, ze som tehotna .) Takze mi stoja v skrini. Pomozte sa mi ich zbavit sa .)) Diky

iveska

ahoj, ja ju uz pouzivam dost dlho, som spokojna, aj moj priatel si vsimol, ze mi dost narastli prsia ako som ju zacala uzivat, ale ja si myslim, ze to skor preto, ze som celkovo pribrala. inak je super, nemusis na nu vobec mysliet kazdy den ako na tabletku a ani to zbytocne nezatazuje traviaci trakt...

janka

Ahoj rimina. Takze ja uzivam evru uz dlhsi cas a je fakt, ze mi trosku narastli prsia, nemam ich velke, ale kazda zena citi, ked sa jej objem zväcsi a vidi to hlavne na pradle... takze ak chces väcsie prsia, mozes to dosiahnut aj touto cestou, samozrejme sa mi nezväcsili ani o cislo, len sú pevnejsie a trochu väcsie