ake mate skusenosti s touto antikoncepciou? Je pravdou ze pritom mozu narast prsia? stalo sa to uz niektorej ?
EVRA
Ahoj qwe. Som z BA. Ak mas zaujem tak... co ja viem 900,-Sk. Naplaste su neporusene.
ked ta to potesi mne narastlo akurat tak brucho... asi som si ju lepila prilis nizko :D
Ahojte. Rada by som sa opytala, ci nema niektora z Vas zaujem o kupu antikoncepcnych naplasti EVRA na tri mesiace. V lekarni stoja okolo 1.200,-Sk a viac. Mne ich predpisal lekar, bola som si ich aj lekarni vyzdvihnut, ale zistila som, ze som tehotna .) Takze mi stoja v skrini. Pomozte sa mi ich zbavit sa .)) Diky
ahoj, ja ju uz pouzivam dost dlho, som spokojna, aj moj priatel si vsimol, ze mi dost narastli prsia ako som ju zacala uzivat, ale ja si myslim, ze to skor preto, ze som celkovo pribrala. inak je super, nemusis na nu vobec mysliet kazdy den ako na tabletku a ani to zbytocne nezatazuje traviaci trakt...
Ahoj rimina. Takze ja uzivam evru uz dlhsi cas a je fakt, ze mi trosku narastli prsia, nemam ich velke, ale kazda zena citi, ked sa jej objem zväcsi a vidi to hlavne na pradle... takze ak chces väcsie prsia, mozes to dosiahnut aj touto cestou, samozrejme sa mi nezväcsili ani o cislo, len sú pevnejsie a trochu väcsie