AHOJTE MAM PROBLE PISEM SEM CASTO ALE NEVIEM PRECO ASI SI MYSLIM ZE MI PORADITE ALE PODLA MNA KED MA CLOVEK NEJAKY PROBLEM MUSI SI TO RIESIT SAM.................. JA MAM PRIATELA OBAJA MAME 25 A SME SPOLU 8 ROKOV. NEDAVNO MI POVEDAL ZE MA DIETA S 42 ROCNOU ZENOU . NEVERILA SOM TOMU A ANI DO TERAZ NEVERIM... ROZMYSLAM AKO MI TO MOHOL UROBIT ACO TO DIETA A ON NA TIE ROKY AKA JE HLUPA VED JE VYDATA . ALE BOLA SITUACIA KTORU MOZNO VYUZILA ASI CHCELA DECKO ALEBO NEVIEM LEBO KED NA TO PRISLO POVEDALA MU ZE NEMA PLODNE DNI A PO MESIACI SA UKAZALO YE JE TEHOTNA MOJ PRIATL TO DECKO VOBEC NEVIDEL A ANI NEVIE AKO VYZERA ALE NIK O TOM NEVIE IBA JA POVEDAL MI ZE SOM SA TO NEMALA NIKDY DOSVEDIET ALE ZE MA UZ NECHCE KLAMAT NECH SA ROBI CO CHCE CI HO OPUSTIM ALEBO NIE ZE ON TO POCHOPI ALE NEMAM TO NIKOMU POVEDAT ALE JA STALE NA TO MYSLIM A NEVIEM TO POCHOPIT AKO JE TO MOZNE ZE SOM SI NIC NEVSIMLA PROSIM NAPISE MI NIEKDO AKO BI TO RIESIL
Priateľ má dieťa
Ako podvod sa to moze chapat len vtedy, keby ti oficialne(manzelske sluby) alebo aspon neoficialne slubil, ze ty si jedina v jeho zivote, od momentu slubu.
Pokial sa take sluby nedaju, kazdy je slobodny v svojom konani.
Da sa to ale nazvat nevera.
takze to znamena ze ta podviedol? teda podla mojich vypoctov, ste spolu 8 rokov, dieta ma 3 roky. Nezavideniahodna situacia. Nie je mozne ze ta len skusa? Moj teraz uz ex to tiez na mna skusal, ze ma syna a tak, ze ci mi to nevadi a potom po tyzdni mi povedal, ze chcel len vediet ako zareagujem
NIE ON JU UZ OD VTEDY NEVIDEL A NEVIE ANI KEDY SA NARODILO DIETA ALE PODLA VYPOCTU POVEDAL ZE MA ASI TRI ROKY A NEVIE O NEJ ANI DECKU NIC A ZE MA VELMI MILUJE NEVIEM CI MU MOZEM VERIT ALE POKUSAM SA NA TO ZABUDNUT A ZACAT ODZNOVU ALE JE TO VELMI TAZKE NEVIEM DO KEDY MA TATO SITUACIA BUDE PRENASLEDOVAT
Tak to je nezavidenia hodna situácia. Skuste sa porozpravat, ako si to dalej predstavuje, ci tam chodi, plati, ci ich ma rad, ci je to pre neho minulost apod. A potom ak by ti povedal ze je to minulost a lubi teba a ak sa mate skutocne radi, stoji to za to zvladnut to rozumom a skusit mu dat sancu. Lahko sa radi tazko sa robi. Ja by som mu uz asi nevedela dat druhu sancu, ale to asi nemam take veľke IQ.