Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

solarium

tt

neviem, či to môže byť z toho, mne kvôli tomu nikdy nemeškalo. chodím do solárka asi 5 rokov každú zimu raz za 10- 14 dní na 10- 15 minút. Pomáha na akné na chrbte, ako slnko v lete- nemám akné celé leto, v zime len vtedy, ak nejdem do solárka viac ako mesiac. Ak si ale začala chodiť naraz a veľa, môže to byť príčina. ak si vylúčila všetko ostatné, skús prestať s opaľovaním. ak do týždňa nedostaneš, šla by som na gyndu. Radšej neriskuj.

kozenka

a co si myslis ze ked sa opalujes na slnku cez leto ze to je supermegaturbo zdrave pre tvoju kozu? rakovina tak ci tak..a aj tak,uz by sa nemalo hovorit ze idem chytat bronz,ale idem chytat olovo,ved zijeme v riadnom svinstve...ja solarko vyuzivam,dvakrat-trikrat do mesiaca,najme v zimnych mesiacoch,za prve si prehrejem telo,za druhe ked nemam prisun uv lucov pocas celeho roka v lete sa mozem rozlucit s pobytom na slnku kvoli alergii,a za tretie tvorba vitaminu D,....ale tak ako kazda vec,aj solarko ma svoje zapory,najvecsim asi starnutie pokozky( samozrejme na slnku to tiez nie je o vela zdravsie)..a za druhe,napriklad moja svetla plet nachylna na znamienka a pehy...ale tak v lete sa mi tak ci tak vyhadzu...U mna prevauje + tak neviem preco by som nemala obcas vyuzit...vravim obcas,lebo nemusim kazdodenne vypekanie v solarku,len aby sme boli v zime ultra cokoladovy,pricom to je dost neprirodzene...aj ked kazdeho osobna vec :) a este jedna vec...to mate ako s alkohol a cigaretami...niekto fajci a pije cely zivot a dozije sa krasneho veku,a niekto dodrziava prisne zdravy zivot a infarkt v pedesiatke...ja si vravim ked to ma prist tak to pride...aj ked samozrejme nemusime si teraz to nase zdravie nicit naschval :)

lencok1

ale dam za pravdu, ze to akne lepsie vyzera po solarku, ale mne bolo povedane ze je to na ukor ineho...a ze neskor sa akne moze zhorsit...a je to kamuflazny efekt, no ale aby sa nepovedalo, myslim ze ist do solarka 10x za rok je este v pohode a ked to pomaha na psychiku je to ok, viac urcite nie...plati zasada vsetkeho vela skodi...

lencok1

hej pomaha na akne? bolo dokazane ze slnko a solarko vedia akne zhorsit...je to taky kamuflazny efekt...ano pokozka sa ti vysusi a za par rokov budes ako zoschnuta slivka a tym ze si hneda, je akne menej vidiet,uzasne

lencok1

Solarko je absolutne svinstvo, neuveritelne rychlo tam starne pokozka, nevidis teraz, uvidis o par rokov...celkovo je to na organizmus zataz a zbytocna

aaaa

a ako vie ze to bolo prave zo solarka? keby chodila na plavaren tak povie ze to ma z plavarne? a uz nikdy viac tam nepojde...len konstatujem ze si mozno zle spajate veci, no na druhej strane na kazdeho reaguje vsetko inak takze neodsudzujem ani sa nevysmievam, len ci to mate potvrdene lekarom ze je to zo solarka?

zuzana175

kamaratka mi hovorila,ze jej sestrenica chodila do solarka a neviem z akych pricin sa jej objavila hrcka v krku.uz si nepamatam,co to bolo,ale musela ist na operaciu a teraz tam ma jazvicku:(

tinka_s

ahojte, ja do solarka chodim zasadne koli vyrazkam (mavam ich hlavne v zime, ked sa nevypekam na slnku na chrbte a hrudniku), par minut v solarku mi fakt pomaha...