Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kedy opakovať očkovanie ?

panika

ja by som sa nedala-to, co si potrebovala, si dostala. Na rovinu povedz sestricke, ze si mala dostat len jednu davku

sobik

No tak teraz som v panike panika! Myslis tym akoze ide o biznis s tym ockovanim,alebo sa jedna o novy postup ? Jezismaria sak ja som normalne sla sama od seba ze nech ma zaockuju,takato som zodpovedna osobka a oni ma zbytocne zaockovali druhykrat a hrozi mi to aj po tretie?

panika

takze si dospela-iba jednou davkou (ak si bola ockovana v detstve a to si urcite bola).Podla mna vobec nemas dostat druhu davku, nie to este tretiu. (inak my sme mali teraz problem s preockovanim hepatitidy a konzultovala som to s lekarkou priamo u dovozcu-Glaxo. tak pripadne zisti, kto je distributer tej vakciny)

sobik

Ved ja som v lete presne koli tomu sa bola dat zaockovat ze uz ubehlo 10 rokov od posledneho ockovania a sestricka ma zaockovala a kazala prist za 6 tyzdnov na preockovanie.Ked som prisla po 6 tyzdnoch tak mi (uz nova,stara sla do dochodku)sestricka povedala ze to sa malo ockovat naraz a nie takto ze stacila jedna vakcina ale ze ked uz je to tak nech pridem zasa len teraz neviem ci o tych 6 mes.?

panča

www.zdravie.sk

kolko mas rokov ? lebo ak si sobik dospelak, tak detsku schemu uz mas za sebou a dospeli sa preockovavaju len RAZ za 10 rokov