preco muzi, ked maju evidentny zaujem o zenu , a spravia nejaku hlupost , sa uz potom neozvu?
alebo to mam chapat, ze si chcu vyhodit len z kopytka
ja uz fakt neviem rozoznat kedy mam evidentny zaujem, a kedy sa len cce zabavit, bola by som rada, keby niekto dal na torozumnu odpoved :)
Vzťah -zaujimalo by ma...
no myslim si aj ja ze to je asi pase.Ale zas oznam muzov ,co nevedia vraj pisat smsky.Ak moc mas zaujem o neho tak mu zavolaj akoze kde nic tu nic,,ze sa nudis, alebo co ze vonku je pekne,,ci sa nejde prejst alebo ci nejde na pivo s tebou.Podla hlasu pochopis ci ano ci nie. a budes to mat vyriesene.Inak pravdidlo je ze vzdy je lepsie ak muz chce viac ,,zenu a je viac zamilovany ako zena muza...
ani jedno, ani druhe, skor naopak, :(
naprv som sa tvarila ze nezaujem,
a potom ked som mu po d hsom case odpisala na sms,on uz neodpisal :((((((((
assi to bolo uz pasee...
ak je to o tom ze si im moc rychlo dala,najavo prizen, (alebo sla do postele po prvom rande) tak si ta nevazia. Oni stale musia dobyvat.Rychla korist je menejcenna ako ta o ktoru treba bojovat.Clovek tuzi vzdy po tom co nema a nemoze len tak lahko mat.To ze ma evidentny zaujem zisits podla toho,ci ti vyvolava, ci sa chce stretnut.(aj tak to nie je iste ci sa neche len hrat)
hm, tak asi to fakt suvisi s tym egom :D
ked ja si dakedy pripadam ako fakt keby som bola z Venuse a muzi z Marsu :D
No ved si si aj sama odpovedala :-) Neozvu sa uz preto, lebo spravili hlupost :-) Muzske ego :-)