Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Možem byť tehotná?

evinka

omg ked sa spytas kazdeho gynekologa alebo aj obycajneho doktora, tak kazdy ti povie ze u mala zien je mozne ze bude mat prve mesiace tehotenstva menstruaciu

gabi111

čo si myslíte o tomto - znižuje alkohol vo väčšom množstve účinok antikoncepcie? Niekde som to počula a zdá sa mi to nepravdepodobné... Aký je váš názor???

puska:)

ked pri tom treba aj rozmýšľať...a myslieť na možné riziká...myslím, že už sme v 21. storočí a pri vieme myslieť na viac vecí naraz...netreba zabudať...aj ked pri toľkej rozkoši...no, ale predsa...

machulka006

mia, samozrejme že si mohla, dokonca je to tak vysoko pravdepdobné ako keby s do teba spravil. len nechápem na čo robíš veci ktoré robiť nevieš...

puska:)

načo vám bol potom teda ten kondom? a samozrejme, že môžeš byť tehotná...aj ked sa do teba nespravil...a ani si ho neumyl...dievča ty si odkial?

mia

stalo sa to v piatok pred tyzdnom a v nedelu som dostala kramy, lenze dostala som ich o tyzden skôr a to sa u mna az tak casto nestava.viem ze niektore zeny aj ked ich nie je vela, v prvych mesiacoch tehotenstva môzu mat kramy