nedávno som mala s priateľom sex, použili sme kondóm, urobil sa do neho, ked sa spravil ho stiahol, a pokracovali sme znova.penis si nesiel umyt.mohla by som aj tak otehotniet??
Možem byť tehotná?
omg ked sa spytas kazdeho gynekologa alebo aj obycajneho doktora, tak kazdy ti povie ze u mala zien je mozne ze bude mat prve mesiace tehotenstva menstruaciu
evinka > a ty si nejaky gynekolog alebo iny odbornik ? :-)
čo si myslíte o tomto - znižuje alkohol vo väčšom množstve účinok antikoncepcie? Niekde som to počula a zdá sa mi to nepravdepodobné... Aký je váš názor???
ked pri tom treba aj rozmýšľať...a myslieť na možné riziká...myslím, že už sme v 21. storočí a pri vieme myslieť na viac vecí naraz...netreba zabudať...aj ked pri toľkej rozkoši...no, ale predsa...
tu nejde o veci ktore robit neviem, ale stalo sa to nahle, neratala som so sexom.no co uz hadam nebudem tehotna:)
mia, samozrejme že si mohla, dokonca je to tak vysoko pravdepdobné ako keby s do teba spravil. len nechápem na čo robíš veci ktoré robiť nevieš...
to ze zena môze mat prve mesiace tehotenstva kramy je pravda takze omg, ten tvoj sedliacky rozum sa myli
načo vám bol potom teda ten kondom? a samozrejme, že môžeš byť tehotná...aj ked sa do teba nespravil...a ani si ho neumyl...dievča ty si odkial?
Niesom gynekolog ani ziadny odbornik ale sedliacky rozum mi vravi ze menstruacia pocas tehotenstva je nezmysel :-)
stalo sa to v piatok pred tyzdnom a v nedelu som dostala kramy, lenze dostala som ich o tyzden skôr a to sa u mna az tak casto nestava.viem ze niektore zeny aj ked ich nie je vela, v prvych mesiacoch tehotenstva môzu mat kramy