strasne sa chcem s dakym vyspat,ale bojim sa bude mi stacit kondom
sex
presne, s kondomom je to ako j.... umelu ancu. Za to ja mam deti rad, nieze by som sa teraz za nimi hrnul, na to si pockam este par rokov, dufam. Teraz cooool studentsky zivot:-) Len nechapem ze zeny niekedy robia take drahoty okolo sexu, aj tak su niekedy viac nadrzane ako chlapi a tvaria sa ako keby chceli byt dobijane...
jednoznacne ano. vsade pisu len o tom, aka je antikoncepcia strasna. mne sa zlepsila plet, vlasy, mam mensie bolesti pri kramoch, viem presne kedy pridu a to nehovorim o tom slastnom pocite ze mozem kedy chcem a nemusim sa starat, ci sa nahodou nepretrhne kondom, ci uz mu nepresla expiracia a pod. a ono ten kondom nie je nic moc.. honcovat sa akoby na balone, poznam aj lepsiu zabavu.. strikovanie napr. :)
ok, pribrala so s antik., akle lepsie mat o par kil viac ako zastup uskrecanych malych smrdutych veci co po mne ziapu mamiiii :) na to mam este cas :)
ewiak, mas cit pre detail:)) citas mi akokeby myslienky:) Antikoncepcia vela dievcatam pomoze este aj s problemami ako su akne, atd, len je dobre ist k dokimu aby ti predpisal tebe vhodnu...
mnwo, idem rozumy rozdavat :)
prvy sex boli, nech si hovori kto chce co chce. ale neumiera sa na to a ked sa to rozbeha je to uz len mnam :)
kondom by ma stacit, ak si to chces poistit, tesne pred a po menzese mas neplodne dni, takze hor sa na chlapov :) ale jednoznacne odporucam antikoncepciu. par hormonov hore-dole. pri tom, ake svinstvo do seba denne ladujes s jedlom a vzduchom ktory dychas ti ta trocha estrogenu nemoze ublizit.
sexu zdar! :)
lassie, ty mi chces povedat ze ti je to prijemnejsie s kondomom ako bez neho? Vy mate viac moznosti ako tabletky. Alebo najprijatelnejsia:) moznost je sex po svadbe a tam sa vacsinou uz nemusis bat ze "ujde"
simona - u kazdeho je to inak, nechcem ta strasit ale nepoznam nikoho koho by to nebolelo. ospravedlnujem sa za vyraz - ale treba to proste rozbehat.
drahy bobrik, podla toho co ti ma ujst. myslim ze sa neboja ze ti ujde ale ze ujdes ty. vo vsetkych vyznamoch. skus ich presvedcit bez chlapskych reci a s kondomom.
pre mel:
tak táto veta,čo si napísal je ozaj "super"....ked mi to priatel povedal,tak ma s tým až pomaly nahneval...
pre: peto BA
vy chlapi kondom neznášate,tak preto sa my ženy máme dávkovať tabletkami....??
Daj si predpisat antikoncepciu. Ja kondom neznasam, neviem sa snim spravit a este aj skrti a citlivost.....