Anketa:Kolko prstov vam tam strka vas priatel...resp. kolko ich tam mal najviac??
Kolko prstov
Nehcaj ho, ma pravdu aj men uz idu na nervy stale tie ist eotazky dookola... nemusel ju sice tak priapo titulovat, ale celkom ma pobavil :-D
tak ty už len niekomu poradíš s týmto prístupom, a si vulgárny-a, tak sa uvedom a nechod na toto forum, díky vopred
tak mna priatel uspokojuje zvycajne s dvomi prstami.No niekedy sme nazhaveni a skusame ... ked ma to neboli tak preco nie..mala som tam tak 6 prstov
fuuj. ja som mala taku spolužiačku. spolužiak ju pretiahol. dal jej tam 7 prstov a ešte tam mala "fugu". Viac tam radšej nedaval,lebo mu došlo zle. Mne da tak max 1-2, nejsom tak hnusne rozťahaná a ani nechcem byť. Fuuuj
vôbec nejde o to koľko , ale ako!!! zobudte sa kočky, necháte sa takto rozťahovať...!
no otrasne niečo, to rovno možete sexovať na sude:))))))))))
lentilka loitka...ste normálne,šak to nie je ani zdravé ani vzrušujúce...to nech vám tam chlapi strčia rovno kýbeľ
tak to ste ale riadne rozťahané...fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj ako....y
Mne tam priatel dal vsetkych 5 prstov a z druhej ruky este nejake 3 tak preto sa pytam, ked tu citam ze 1-2 to je nejako malo nie?
prstov nie..mne tam pcha bud svoj dlhy 22cm penis
alebo rovno celu dohu (cele chodidlo)