asi pred rokom mi zistili ze mam aids som este mlada a uz zomieram najdem niekoho podobneho na vynenu informacii?
------ Stručne popísaný článok o HIV / AIDS www.zdravie.sk Detailne popísaný článok o HIV / AIDS www.zdravie.sk
a kde ste to plavali???
ted ale bez srandy.aky su slovaci? tych som este nemala...
baby ,mám nový image.Mám segru kaderníčku,.Aááá,ve´d vlastne ma nepoznáte ani s výzorom dva mesiace starým.To len tak,aby reč nestála.
hej, ja som raz mala nikaragujcana, aj ma ucil spanielsky- te kiero, te amo, te adoro. ale sme len chodili spolu, a plavali. nie spali.
vierka?poznas mr.bean?vylep si ocka a daj si kavu abo studenu sprchu.buzde ihned dobro :)
:DDDD ja vevericka pi...? musim pozriet atlas zvierat.... hmmmm?
najlepsi su z peru, dominikanska republika, venezuela... ale len ti slusny :))
ja som pochopila ze nam davas kurz spanielciny.... ja som pochopila. hola, carolina.
Už som myslela,že si odišla,sage.Bože,už mám oči jak veverička pi..Za chvíľku ide paľba.A už ma bude striedať mangel.
s chlapmi podla nalady, bud sa s nimi hram abo daco s nimi zacnem.dievcence mam ja skusenosti od A po Z. Hej aj HIV to studujem extra!
Najčítanejšie články
Krém SPF na tvár: Nezbytná ochrana pokožky pred slnečnými lúčmi
Infúzie vitamínov – rýchla cesta k energii a silnej imunite
Keď oddych nestačí: Prečo sa necítime lepšie ani po víkende
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Aký je váš kolagénový vek?
Fitness na vyššej úrovni: Zlepšenie výkonu a dlhodobého zdravia
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Tajomstvo zdravých a silných vlasov: Ako zastaviť ich vypadávanie?
Máte obavy zo zdravia vášho budúceho bábätka? Zájdite si na genetické vyšetrenie.
Chcete si užiť cestovanie? Tieto aplikácie vám nesmú v iPhone chýbať
Staré a exspirované lieky nepatria do koša, sú nebezpečným odpadom. Zbavte sa ich takto!
Farmaceut: Vitamín D je symbolom imunity, strava nám zabezpečí len 10 % potrebného množstva