Mam AIDS

nashira

Aj ja som to zistila...sama ciernota...kde nic tu nic. Ale stranku som si otvorila a posprtala som sa tam :))).Tak tam nechodis sama. Ja sa ospravedlnujem ,ale mam depresivne obdobie tak si tu ani nekaknem. Mam asi 20 vyrazok na tvari. Za tyzden svadba a ja vyzeram ako z hororu a aj sa tak citim ako Bobo. Je to kriza fakt vazna .mam vas rada a myslim na vas....

mentollka

hm to bolo ze videovtip na dnes a teraz vidim ze ten videovtip co tam bol tam vlastne nieje,lebo tam naskoci kazdy den iny,skoda,asi som to zle oznacila.Bola to taka vtipna reklama.
Ale sem aj tak nikto nechodi iba ja tak je to vlastne jedno.

mentollka

roj vciel? preboha ! este ze sa detom nic nestalo. ja som vlani vyvesila pradlo na susiak a o 5 min na dvore nieco hucalo a kuknem a na susiaku na dvore si sedi roj vciel,vsade to lietalo dookola nemali si kde uz ani sadnut.neviem ci ich prilakala avivaz alebo preco si vybrali prave susiak ked naokolo je milion stromov.zrejme im ten lenor ucaroval :-))))

sage

aj tu sa zberalo na hroznu burke, obloha nahle scernala, rozfukal sa vietor.... my sme chytro pozberali svoje deticky, z piesku formicky, hojdacky a vsetky detske dopravne prostriedky...... aaaa nic. mraky odisli.

no to je na figu nashi. aj ked si myslim, ze to je extrem, ze by ziadna z kolegyn nemohla...

mentollka

ľaľa tu ste? no dnes je ozaj nevhodna konstelacia hviezd,to je pravda.
ale uz som doma,vykupana vonava,deti v posteli...ach to je slast.
idem rychlo mrknut na gmail a vypinam pc,ide tu hrozna burka jááj.
jaj! zapnem neskor papá

nashira

definitivne....neviem . Mame sa kontaktovat prvy junovy tyzden. Ale pri otazke , ze keby nastala situacia , ze jedna aj druha kolegyna by museli ist do skoly nakolko studuju a mne by ochorelo dieta ci by mal kto pri nom ostat....mi bolo jasne o ake priority tam ide....No a mne sa nechce bojovat s veternymi mlynmi.Som dnes v skepse....

sage

no do prahy-prcic!!! akurat som sa prihlasila, ze sa idem opytat na dojem z pohovoru. :-(( je to definitivne? je to tam zle?

nashira

No ako dnes poznamenala Mentus ked sme telefonovali hviezdy nam neboli naklonene. Aaaale dufam , ze sa nieco vyskytne ....be be be. Takze nedopadlo to pozitivne . S tym , ze moj osobny dojem je z kaluze do blata....