Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetovanie, moc to bolí?

miinka3

tak ja vam to poviem takto. momentalne som asi styri hodiny po tetovani na lopatke. zo vsetkych tychto prispevkov som sa zbytocne nastrasila a mala soky, chvalabohu som bola objednana tri tyzdne vopred a stihli ma kamarati ukludnit. boli to ako ked si silnejsie zaryjete necht do koze. a to mam na lopatke a cerstve a teraz ma to neboli vobec!! takze vsetko to boli boli...je len o tom strachu, a ake ste povahy. ak ste padavky ani do toho nechodte. a ak nieco chcete, idete cez bolest bez problemov. mnna to nebolelo, bola som kludna a prekvapena s toho, ze to je len tlak a vybrovanie. takze mile slecny co mate potrebu stale nieco riesit, tak kludne s kludom nemusite..:D treba si povedatm vydrzim aj horsie a sup sup, je to tam..:D ja som to mala za hodinu a pol, mala som sikulku tatera a tesim sa na dalsie..:D a keby to bolelo tak co?? uz do toho nejdem,...:D nebojte sa, nemate coho...:)

riq

najviac sa mi páčia dobré rady typu bolí to viac na kostiach - prd to bolí, najviac to bolí na zadku a nad bedrovou kosťou...nad nie na :) čo je sranda...tiež sa mi páčia rady nedávaj si to na brucho budeš tehotná jak to bude potom vyzerať...viete čo? kašlem na to jak to bude potom vyzerať!! ak budem mať po tehotenstve škarede brucho bude mi to šumafuk pretože mať dieťa je predsa oveľa krajšie a lepšie ako mať peknú kerku urobenú v 18ke...je to hovadina! ja mám tetovanie na bruchu a keď sa ma taterka pytala prečo práve tam a jak to bude vyzerať a bla bla bla povedala som že mi to je JEEEDNO :) tetovanie je vec životného štýlu, robí sa mi už tretie a mám z toho radosť a som rada že ich budem mať so sebou do konca života (a ešte o pol roka dlhšie). je to moje rozhodnutie a žiadne reči typu jak to bude vyzerať o x rokov ma neodradia..jediná dobrá rada ktorá sa dá pri kerke dať je AK SA BOJÍŠ BOLESTI PROSTE TAM NELEZ...bolesť patrí k tomu a to že jeden pove že jeho to nebolelo, druhý že ho to bolelo ti nepovie či to bude bolieť teba lebo to je proste indivindi :)

mravcek83

ja mam kerku na krížoch, na bruchu a na vnutornej strane ramena.. a bolesť všade sa da zvladnuť,nie je to nič strašne zatneš zuby a len sedíš..na bruchu to neboli, skor tak poštipkáva, mam tam mravca a nohy mi siahaju trošku nižšie kde je tenka koža tam to štípe trochu viac,,,ale každa bolesť pri tetovaní sa vydežať da..aj ked si myslím že odvtedy čo si sem hodila ten príspevok už kerku asi maš.. :)

bublik

si muz alebo zena? som si predstavila ako by to vyzeralo kebyze si zena a otehotnies... :-D ale inak nic proti tetovaniu, paci sa mi to, len si treba dobre vybrat miesto...

Cyca

Ne neboli:D alebo boli? predtym, nez som sa rozhodla si dat tetovanie som nerozmyslala o bolesti ved naco aj ,, radost bola silnejsia,,.. potom som sa ale bala toho prveho poitu ked sa ta ihla zarije do koze:D ..ale prvych 20 min bolest,hodinu este trosku a potom uz nic.. da sa to vydrzat ,, kaslat na bolest..nee?

...

to ci si sa rozhodla spravne musis vedet ty kazdemu sa paci nieco ine a niekde inde...na bruchu by to bolet nemalo je tam dost hruba koza aj viac tuku...najviac to boli pri kostiach kde neni vobec tuk a tenka koza

lilun

Na brucho tetovanie isto neodporucam, pretoze je to jedno z miest kde koza casom najviac ovisa. U zien o to horsie, ked berieme do uvahy, ze budu tehotne. Brucho isto nie podla mna, skus radsej ine miesto