ahoj Ivka 1. viem, ze aj ty si za lieky na prirodnej baze bez vsetkych tych chemikalii. preto by som sa u teba chcela poradit. mavam silnu menstruaciu a mavam silne bolesti a krce, vyskusala som uz hadam vsetko, ani lieky dokonca nejako moc nezaberaju a HAK urcite nechcem. v jedej teme si pisala, ze by si s tym vedela poradit a nejakymi prirodnymi produktami. mohla by si mi prosim dat vediet akymi?? a este jedna moja otazka. co by si prosim ta poradila na celkovu ocistu tela?? o tomto som citala dost, ale vsade sa radili len lieky a to by som nerada. bola by som ti vdacna za odpovede.
pre ivka 1
A preco by som nemohla niekoho doporucit ak som s nim bola spokojna??? Ak si niekto mysli, ze ja robim RNG reklamu, tak to tak vobec nie je,ja pracujem v uplne odlisnej sfere ako RNG :) ale mam od neho GSE, kokosovy olej, quercetin s vitaminom C, vytazok z trescej pecene, selen, omega 3 kyseliny.
www.zdravie.sk
pozri sem
Angina je dohadzovacka, cha cha cha
Linda odborne ti poradi aj RNG a dokonca ho tu vsetci poznaju a jeho doplnky vyzivy uziva snad kazdy na tejto stranke.Skus sa na to opytat v jeho teme. Pockaj pohladam ju a hodim ti sem link.