Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Homeopatia ma presvedcila

Príspevok v téme: Homeopatia ma presvedcila
luveka

dobry den. chcela by som sa s vami podelit o zazitok s nasimi lekarmi, uz 3 mesiace beham po lekaroch s roznymi priznakmi a samozrejme, ze 'vsetko' je v poriadku..trapia ma teploty,zatekajuci hlien,unava,bolesti hlavy a oni tvrdia,ze som v poriadku!!!
tak som mala dost a navstivila som homeopata,ktory mi oznamil,ze mam problem s pecenou,slezinou,lymfatickym systemom..dala som si to vsetko dokopy a na nete som si nasla,ze mam zrejme mononukleozu..ktoru mi potvrdili i nedavne krvne testy. keby nebolo homeopata dodnes beham po vselinejakych lekaroch a vsetci by sa tvarili,ze som OK...nase zdravotnictvo je uplne o nicom..clovek si svoju chorobu musi najst na nete!!!

[zruseny12]

Tiez mam take skusenosti ako Ty luveka,stale podla lekarov som bola totalne zdrava ako repa,a aj som pomaly chodila po styroch.Len ja som si nasla pomoc z casopisu,Alternativna liecba...keby som nebola tam sla,tak dnes neviem kde by som bola.Ale zase na druhu stranu neodsudzujem lekarou,lebo nie su vsetci rovnaky,ako aj ludia.Len najhorsie na tom je to,ze ked lekar zanedba zdravie pacientovi je to horsie ako ked Ti niekto poradi zle v inom obore.A stastie je ,ze mame este moznost najst si na nete nejake veci a ludi ktory tiez maju podobne problemi atd.len nie kazdy ma take schopnosti pomoct si...clovek ked cita priznaky tych chorob a jedna choroba ma viac priznakou a zhoduju sa s inou chorobou...tak potom je to ako rebus.Ja som mala stastie...lebo ja som isla po tom do vtedy kym som nenasla tu Altern.liecbu.Mozno by som dnes bola niekde na psych.odporucana lekarmi...a pri tom sami nepovedali vsetko co mali,a najhorsie co je si nemozem vysvetlit to,ze vedeli niektore skutocnosti mne nepovedali a do karty napisali,ze sa liecim atd.nemozem si to vysvetlit,to je im tak tazko povedat mate malo zelaza,alebo mate mierne odvapnene kosti...vsetko sa clovek dozvedel nahodou.No,je hlavne,ze uz je to scasti vyriesene.taky je zivot,a my s tym nic neurobime,musime sa starat o svoje zdravie aj sami.

RNG

luveka, kosa, dadinka, to nie je len na Slovensku, to je aj tu, v USA. Aj tu je velka vacsina lekarov, ktora isla studovat medicinu len pre to, aby zarobili ovela viac. Priemerny lekar v USA zaraba 4x tolko, ako inzinier!
Po case, kedze hodnota ludi sa posudZuje na zapade hlavne podla ich schopnosti zarabat, si aj sami o sebe zacnu namyslat, ze su vrstva vysoko nad ostatnych vo vsetkych meritkach, tj novodoba slachta. A pozeraju sa na pacientov, ako nizsie tvory, ktore nemaju ziadny narok na nic, ziadne vysvetlenie,ziadne vlastne ziadosti.
Proti tomu sa tiez da branit len tym, ze sa im clovek podla moznosti vyhyba a nastuduje si z literatury alebo najde na nete(ktory nie je spolahlivy, ale da aj popritom viac informacii, nez bezny lekar)v tych hromadach reklam a polopravd veci uzitocne pre svoje zdravie.

kosa

veru tak,
ked nie jeden z mojich prispevkov poukazoval na obrovske nebezpecentstvo tzv. KOLBASOVYCH LEKAROV( vystudovanych za uplatky) tak niektori ''tiezprispievatelia'' sa ohradzovali ze to tak nie je.
Dnes je evidentne ze je to tak:
v medicine mame vetsinu ludi ktori by tam pri normalne fungujucom systeme jednoducho neboli ( robili by v stavebnictve ci hotelierstve ako instalateri maliari-natieraci, murari, upratovaci atd atd).
Ako ludia, musime si sami volit cestu zdravia. Strana veduca nam nevybudovala rozvinutu spolocnost, necakajme od lekarov zdravie.

dadinka

Ahoj Luveka,

je to naozaj smutne co pises.. mali by to citat lekari a poriadne sa zamysliet a podla mna by sa mali zaoberat aj alterativnou liecbou.. Zabudaju na hypokratovu prisahu ! Je vela pripadov ked doplaca pacient na ich nafukanost. A kedy si otvoria oci len Boh vie.
NO ALE ESTE JE TU MOZNOST VYBRAT SI CESTU A NA TO MAME VSETCI PRAVO :) Chvalabohu ! (Dopisujem tento prispevok s usmevom na tvari a s pokojom v dusi)