Prosím poradte RNG a ostatní,môj manžel sa dlhodobo lieči na vysoký tlak,má ho konpenzovaný liekmi, takže teraz ho máva v norme 130/85 a pod.,ale pulz máva okolo 40-50.Zdá sa mi to veľmi málo, bojím sa oňho.Ďakujem za príspevky.
Slabý tep srdca
! lyzica sucheho lecitinoveho koncentratu obsahuje 7 gramov lecitinu. Granular sa da rozvarit napr v zeleninovej polievke, za par minut sa uplne satrati, nezmeni ani chut ani strukturu polievky.
Male davky su malo ucinne, treba radsej zriedkavejsie ale vacsiu davku. A tekuty lecitin alebo nasyteny tukmi je na cistenie zil neucinny. (To by stacilo potom jest cokoladu....)
Ďakujem RNG, myslím že ten znížený tep mu spôsobili lieky, ktoré mu teraz nedávno predpísala internistka, nie je to nebezpečné ked je taký nízky? Lecitín berie v tabletách,môže byť?
Na znizenie tlaku je dobry hloh(Hawthorne), je tak isto ACE inhibitor, ako mnohe synteticke, ale bez postrannych ucinkov.
Ja som mal dlhe roky tep 50, to bol tep sportovca. Kedze neviem, ake lieky beria pan manzel, neviem, ci spomaleny rytmus srdca nie je nimi sposobeny.
Odporucam ,ako kazdemu, preventivne uzivat raz az dva krat tyzdenne, 1 lyzicu lecitinu(cisty suchy granulat), ktory cisti cievy od tukovo bielkovinnych nanosov, co zaroven znizuje tlak, ake hlavne predchadza problemom so zapchatymi cievami(porazky, infarkty, zlyhania nedokrvenych organov...)